Recept Petra Graša idealan je predlog za nedeljni ručak
Otkako je postao otac, Petar Grašo svaki slobodan trenutak provodi u krugu svoje porodice. Pevač koji iza sebe ima zavidnu karijeru se ne libi ni da zasuče rukave, pa svojim najmilijima često spremi omiljeno jelo, a recept Petra Graše prenosimo vam u celosti.
Recept Petra Graša će vas oduševiti koliko je jednostavan, a ukusan
Naime, Grašo je putem svog profila na društvenoj mreži Instagram podelio recept koji se često nalazi na njegovom meniju. U pitanju je brancin koji fantastično sprema sa rukolom i paradajzom.
Rukolu operite, procedite i stavite na tanjir za posluživanje. Po njoj rasporedite paradajz presečen na pola, a filete brancina isecite tako da dobijete veće komade. Tiganj ugrejte na srednjoj temperaturi i dodajte nekoliko kapi ulja, pa potom filete brancina stavite na ugrejan tiganj i pecite dok se dobro ne ispeku. Smanjite vatru, okrenite ribu i pecite još oko 2 minuta. Ribu posolite i sklonite sa vatre.
U staklenu činiju stavite aceto balsamico, maslinovo ulje, morsku so i bosiljak. Dobro protresite da se sastojci pomešaju i prelijte preko salate. Po salati rasporedite brancine. Prijatno!
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenjaU reduPolitika privatnosti