Jelena Bačić Alimpić se skinula u kupaći i pokazala kako zaista izgleda telo žene u šestoj deceniji: Pogledajte fotku koju svi komentarišu

01.07.2024

15:15

By

Jelena Bačić Alimpić

Ata Images

Ata Images

Jedno od najprepoznatljivijih lica sa naše javne scene, Jelena Bačić Alimpić iako već duže vreme nije na malim ekranima već se posvetila pisanju i živi van preteranog fokusa medija, i dalje je često tema portala, a inrteresovanje za njenu privatnost takođe nije iščezlo.

Jelena Bačić Alimpić u kupaćem ispozirala za Instagram

Majka dvoje odrasle dece i ponosna baka devojčice Mile, nedevno je napunila 55 godina, a budući da izgleda kako izgleda, retko ko može da poveruje u tu činjenicu.

Jelena Bačić Alimpić oduvek se mogla pohvaliti besprekornim izgledom, poznato je da je redovno vežbala i da se hranila zdravo, te nije čudo što se za njen stas uvek govorilo pohvalno, međutim i sada, kada ponosno gazi šestu deceniju, ništa manje komplimenata ne stiže na račun njenog izgleda.

Pročitajte i – I ona sliku u kupaćem za pokazivanje ima – Jelena Bačić Alimpić oduvala objavom

Da godinama nije dozvolila da naruše njenu lepotu i vitku liniju, te da se nimalo nije zapustila, svedoči njena najnovija fotka sa plaže na kojoj je prepuna samopouzdanja ispozirala u kupaćem kostimu.

Jelena Bačić Alimpić pokazala telo bez filtera i fotošopa

Prizor sa hrvatskog primorja koji je ovekovečila njena ćerka Dunja, gde spisateljica tik uz obalu pozira, nikoga nije ostavio ravnodušnim i jedna je od komentarisanijih tema na Instagramu budući da je bez efekata, filtera i fotošopa.


Jelena Bačić Alimpić

Jelena Bacic Alimpic InstagramJelena Bacic Alimpic Instagram

U plavom kupaćem kostimu, sedela je tik uz mora spisateljica dok su njene izvajane noge bez trunke celulita i nesavršenosti bile u prvom planu, a u fokus je dospela i mala tetovaža koju do sada nije pokazivala.

Komplimenti nisu prestajali da se nižu, a mnogi složni u mišljenju da izgleda zaista sjajno, izrazili su želju da saznaju koji je njen eliksir mladosti.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: AtaImages/Jelena Bacic Alimpic Instagram

Još iz kategorije