Da li vam je i dalje lepa? Voditeljka Maja Nikolić uslikana bez trunke šminke: Ovo je njeno pravo lice

20.06.2024

10:30

By

Maja Nikolić bez trunke šminke

Instagram

Jedno od najharizmatičnijih Tv lica, Maja Nikolić srca publike osvojila je svojom elokventnošću i stavom, ali i šarmom i prirodnom lepotom koju propagira.

Maja Nikolić bez trunke šminke – možete li da verujete da ovako izgleda

Upravo iz tih razloga i svrstava se među one voditeljke koje svojim primerom mnoge dame inspirišu da ne preteruju sa estetskim korekcijama slepo prateći savremene trendove lepote.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Nikolić (@majanikolicmaja)

Izgled Maje Nikolić često je tema na portalima i društvenim mrežama i to gotovo uvek sa pozitivnom konotacijom, a i ovog puta ništa drugačiji nije bio slučaj, kada je Maja Nikolić bez trunke šminke osvanula na Instagramu.

– Buđenje u 5:15 jer je puno posla pred nama. Dobro jutro dobri ljudi –pozdravila je Maja pratioce na Instagramu.

Maja Nikolić bez trunke šminke


Nasmejana i dobro raspoložena, lepa voditeljka je ovim putem bez ustručavanja pokazala lice bez grama make up-a, ali i bez filtera i efekata popularnih na ovoj društvenoj mreži, a istog trena počeli su da se nižu komentari za njen besprekoran i prvenstveno prirodan izgled.

Maja Nikolić bez trunke šminke uslikala se i fotku objavila na Instagramu, pratioci oduševljeni ne prestaju da nižu komplimente

Maja je i ovog puta pokazala realnu sliku i to kako se dostojanstveno stari, a mnogobrojni pratioci, većinom dame oduševljene ovim hrabrim potezom, nisu mogle da se ne zapitaju kako tako sveže i mladoliko izgleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Nikolić (@majanikolicmaja)

Ova uspešna dama, požrtvovana majka i supruga, jednom prilikom otkrila je tajnu svoje lepote ističući da lepota dolazi iznuta, te da su lepota i zavidan fizički izgled zapravo samo projekcija onog što proizvodite unutar sebe.

– Često se može čuti da prava lepota dolazi iznutra, i ja u to istinski verujem. To nikako ne znači da žena ne treba da se neguje i brine o sebi, ali unutrašnje zadovoljstvo je osnova za sve ostalo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Nikolić (@majanikolicmaja)

– Žena koja je ostvarena na profesionalnom i privatnom planu, koja uvek ima osmeh na licu i zna kako da istakne ono što je na njemu najlepše, nikada ne može da izgleda loše – rekla je jednom prilikom voditeljka za „Wannabe magazin”.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije