Tajna savršenog izgleda Tamare Vučić konačno otkrivena: Prva dama za doručak jede samo ovo…poslušajte njen savet

28.06.2024

09:20

By

Doručak Tamare Vučić

ATA IMAGES

Tamara Vučić

Prva dama Srbije, Tamara Vučić neretko pratioce na društvenim mrežama obaveštava o svojim aktivnostima, a bilo da su to one zvanične i poslovne, humanitarne ili, pak, privatne i dnevne, svaka njena objava izazove mnoštvo reakcija.

Doručak Tamare Vučić veoma je pristupačan, ukusan i zdrav

Tako smo u više navrata bili u prilici da predsednikovu suprugu vidimo u potpuno opuštenim izdanjima kao i bez trunke šminke, a u jednoj od objava ona je otkrila kako započinje dan,pa je u fokus dospeo doručak Tamare Vučić.

Doručak Tamare Vučić

Ata Imagesata images

 

Odlučila je jednom prilikom prva dama da javno podeli koje se to namirnice mogu naći na njenoj trpezi svakog jutra, a post koji je podelila munjevito je postao viralan, budući da je reč o veoma zdravom, ali i svima pristupačnom obroku od oko 300 dinara.

Doručak Tamare Vučić

Tamara Vučić InstagramTamara Vučić Instagram


Da je tajna njenog savršenog izgleda upravo u ishrani, postalo je svima jasno nakon što je na Instagramu osvanuo jednostavan doručak Tamare Vučić koji podrazumeva ovsene pahuljice, sveže voće i šolju crne kafe, baš tim redosledom.

Doručak Tamare Vučić

Tamara Vučić InstagramTamara Vučić Instagram

Na meniju naše prve dame prvo je voćni miks koji se sastoji od jagoda, borovnica, malina i jabuka, a nakon toga sledi tanjir ovsenih pahuljca prelivenih vrućom vodom.

Doručak Tamare Vučić prepun je vitamina i prva dama svima savetuju da ovim namirnicama započnu dan

Nakon doručka obavezna je šoljica crne kafe, baš kako i brojni nutricionisti savetuju, pa nije neko čudo što se supruga Aleksandra Vučića može pohvaliti savršenom linijom i odličnom formom.

Doručak Tamare Vučić

Tamara Vučić InstagramTamara Vučić Instagram

Inače, Tamara je jednom prilikom priznala da nije neki zaljubljenik u vežbanje, ali da se trudi da redovno trenira. Iako brine o izgledu i zdravlju, nekad sebi dozvoli malo odstupanje od pravila, a kada odstupi malo više, na scenu stupa nutricionista.

– Veliki sam gurman, ali sam u jednom trenutku morala da povedem računa i da, prvi put, potražim savet nutricioniste. Divna Ana Petrović otvorila mi je oči preporukama koju vrstu namirnica bi trebalo da izbegavam.

Pročitajte i – Tamara Vučić u nikad romantičnijem izdanju – Haljina je san snova i sve dame je žele u svom garderoberu

– I zaista, korigovala sam ishranu i popravila i zdravstveni i estetski parametar. Što, naravno, ne znači da sa velikim uživanjem ponekad ne pojedem omiljenu pitu ili ćevape i pomfrit – otkrila je gospođa Vučić svoje slabe tačke za magazin “Hello”.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Antonio Ahel/ATAImages/Tamara Vucic Instagram

Još iz kategorije