Šta se ovo dešava? Drugarica Dušice Jakovljević imala probleme sa policijom

23.04.2024

20:00

By

Obračun Saše Mirkovića

ATA IMAGES

Voditeljka Dušica Jakovljević

Drugarica Dušice Jakovljević uhapšena u Sarajevu

Voditeljka Dušica Jakovljević dobila je otkaz na TV Hype. To je potvrdio i direktor Hype produkcije Saša Mirković, a i Dušica se oglasila i iznela detalje tim povodom. Osim toga rekla je i da nema još konkretne planove oko novog posla, a kako prenose mediji, otkaz nije jedina briga lepe voditeljke.

Drugarica Dušice Jakovljević ima kozmetički salon koji je policija danas pretresla

Naime, osim što je dobila otkaz o čemu je tokom dana direktor TV Hype izneo saopštenje, ona je iz medija saznala i da je drugarica Dušice Jakovljević uhapšena u Sarajevu.

Drugarica Dušice Jakovljević

Naime, influsenerka Adna Helić (29), drugarica Dušice Jakovljević, uhapšena je u zajedničkoj akciji organa bezbednosti BiH kodnog naziva „Black Tie 2“ sa još 23 osobe.

Pročitajte i – Dušica meša psihoaktivne supstance – Ne zna koje je uzela popodne, a koje uveče

Adna Helić postala je inače „poznata“ kada je na Instagramu objavila video na kojem se vidi kako u naseljenom području, gde je ograničenje 60 kilometara na sat, vozi 108 km/h.

Pročitajte i – Kiji Kockar ponovo slomljeno srce – Više ne može da krije koliko joj je teško

Adni su, navodno pripadnici SIPA čitav dan pretresali kozmetički salon i na kraju je uhapsili, prenose mediji. Što se pak Dušice tiče, osim posla koji je obavljala u Sarajevu, slobodno vreme je provodila i privatno sa Adnom Helić. Naime, voditeljka je bila čest gost u istom salonu, koji su pretresali.


A da je influenserka dobra prijateljica sa Dušicom Jakovljević svedoče njihove zajedničke slike, ali i komentari podrške po društvenim mrežama koje upućuju jedna drugoj, piše Hype.

Drugarica Dušice Jakovljević

Podsetimo, Saša Mirković oštro je reagovao na pojedine insinuacije nakon što se saznalo da je Dušica dobila otkaz i da je njena karijera pod znakom pitanja:

– Vidim da se mešaju pojmovi neplaćeni odmor i neplaćeno odsustvo! To je isto kao kad pomeša psihoaktivne supstance i ne zna koje je uzela popodne, a koje uveče pred spavanje! Nema potrebe da dalje objašnjavam…. Bilo bi neprijatno i za gledanje i za čitanje, a i za slušanje – napisao je Mirković ovim povodom prekida saradnje sa Jakovljevićevom.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije