Dušica meša psihoaktivne supstance: Ne zna koje je uzela popodne, a koje uveče

23.04.2024

17:00

By

Rasprava Saše Mirkovića

Bojan Vuković

Dušica ponovo bez posla

Karijera Dušice Jakovljević od kraja prošle godine nalazi se na velikom ispitu

Danas po podne kao bomba u medijima je odjeknula vest da je voditeljka Dušica Jakovljević dobila otkaz na TV Hype. To je potvrdio i direktor Hype produkcije Saša Mirković, a i Dušica se oglasila i iznela detalje tim povodom, pa više nema dileme da li je reč o traču ili spekulacijama koje su česte na mrežama i po portalima.

Karijera Dušice Jakovljević ponovo je pod znakom pitanja, voditeljka ostala bez posla

Prema navodima portala „Alo“, karijera Dušice Jakovljević nije se nastavila na Hype televiziji onako kako je to očekivao direktor Saša Mirković, te je došlo do prekida saradnje. Drugim rečima, Mirković je dao izjavu medijima da je Dušica Jakovljević dobila otkaz, a ona je to potvrdila.

Karijera Dušice Jakovljević

Voditeljka Dušica JakovljevićATA IMAGES

– Vidim da se mešaju pojmovi neplaćeni odmor i neplaćeno odsustvo! To je isto kao kad pomeša psihoaktivne supstance i ne zna koje je uzela popodne, a koje uveče pred spavanje! Nema potrebe da dalje objašnjavam…. Bilo bi neprijatno i za gledanje i za čitanje, a i za slušanje – napisao je Mirković ovim povodom i indirektno izneo u javnost da je do raskida ugovora i saradnje došlo zbog navodnih problema sa nedozvoljenim supstancama.

Pročitajte i – Kiji Kockar ponovo slomljeno srce – Više ne može da krije koliko joj je teško

Osim Mirkovića koji je potvrdio da sa Dušicom više ne sarađuje, za „Alo“ se oglasio i izvor blizak produkciji i televiziji na čijem je čelu upravo Saša Mirković.

Karijera Dušice Jakovljević

Saopštenje o otkazuInstagram


Iako je Dušica na početku angažmana na TV Hype pokazala veliku želju da uspešno radi projekat koji joj je dat, a potom i ostale koji su bili u planu, situacija se brzo promenila. Njena kašnjenja, a potom i izbegavanje dolaska na posao postali su redovni, te je dobila prvo upozorenje – navodi izvor koji tvrdi i da je nakon opomene voditeljka dobila neplaćeni odmor.

Pročitajte i – Supruga poznatog folkera pronađena mrtva – Svi kažu da je digla ruku na sebe

– Iako Mirković nije želeo da prekine saradnju sa njom jer je čvrsto verovao da Dušica  može da napravi značajne projekte na njegovoj televiziji, nije mu preostalo ništa nego da je pošalje na neplaćeno odsustvo od mesec dana. Osim nezadovoljstva njenim čestim kašnjenjima, ali i odustvovanjem sa posla, Mirković je bio izuzetno nezadovoljan emisijom koju je vodila. Nakon što se vratila sa neplaćenog odustva i porazgovarala sa njim, ali i ostalim članovima tima, rešili su da se raziđu s obzirom da se Dušicanije složila sa njegovim zamerkama, a nije pokazala ni trunku motiva da ispravi greške i sarađuje sa televizijom onako kako je to dogovorila pre nekoliko meseci – zaključio je izvor za „Alo“.

Karijera Dušice Jakovljević

Dušica JakovljevićATA IMAGES

Podsetimo, Dušica je u novembru prošle godine sa Pinka prešla na TV Hype. Ona je istog meseca dala otkaz na televiziji Pink nakon višegodišnjeg rada.

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: ATA IMAGES/Bojan Vuković

Još iz kategorije