Supruga poznatog folkera pronađena mrtva: Svi kažu da je digla ruku na sebe

22.04.2024

18:04

By

Supruga Bore Drljače

ATA IMAGES

Bora Drljača

Supruga Bore Drljače pronađena mrtva u blizini hotela Jugoslavija

Poznati folk pevač Bora Drljača preminuo je 11. oktobra. 2020. godine. Sahranjen je na Novobežanijskom groblju pored Verice,  supruge Bore Drljače. Naime, Verica je Borina životna ljubav za koju je govorio da ju je voleo do poslednjeg dana života.

Supruga Bore Drljače digla je ruku na sebe zbog teške bolesti

Kako prenose mediji, poslednja želja Bore Drljače bila je upravo da počiva pored supruge Verice iako mu je do smrti kada je bio u kućnoj izolaciji ostalo nepoznato zašto je izvršila samoubistvo.

Supruga Bore Drljače

Bora DrljačaATA IMAGES

Drljači nikad nije bilo jasno kako je preživeo tragediju koja ga je zadesila. Naime, Bora nikad nije mogao da zaboravi trenutak kad je u stanu našao njeno oproštajno pismo sa dve kratke rečenice.

Pročitajte i – Šta se to dešava sa Joksimovićima – Nakon žestoke svađe, Jovana i Željko otkrili sve o razvodu

– I dan-danas patim za Vericom. I pre toga je pokušavala da se ubije. Prvi put je popila šaku tableta. Našao sam je u kući u nesvesti na podu i odmah je odvezao na VMA. Tamo je bila na ispiranju. Spasio sam joj život! Stvarno ne znam iz kog razloga je to uradila. Verujte mi! Mislim da joj pored mene ništa nije nedostajalo, imala je sve. Zacrtala je da to uradi i nisam mogao da je sprečim – rekao je Drljača jednom prilikom.

Pročitajte i – Nova drama u Šimanovcima – Obezbeđenje opkolilo imanje, dešava se haos neviđenih razmera

Drljaču je šokiralo kada je pronašao ženino oproštajno pismo.


– Drugom prilikom ponovo je ostala sama kod kuće. Deca i ja nismo bili tu. Kad sam ušao u stan, zatekao sam oproštajno pismo. Sećam se samo da je pisalo: „Mnogo sam se umorila, izvini. Čuvaj mi decu.“ Iste sekunde sam pozvao policiju i počeo da je tražim – rekao je pevač tada, a nedugo zatim policija ju je pronašla mrtvu u parku kod hotela Jugoslavija, gde je inače išla da vežba.

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije