Šta se to dešava sa Joksimovićima? Nakon žestoke svađe, Jovana i Željko otkrili sve o razvodu

22.04.2024

16:00

By

Tajna Jovane Joksimović

Dragan Gajić

Brak Jovane i Željka Joksimovića jedna je od glavnih tema u medijima

Poznati supružnici Jovana i Željko Joksimović otkako su se zakleli na večnu ljubav, ne prestaju da pune novinske stupce, a iako važe za jedan od najskladnijih parova sa domaće javne scene čija je ljubav izgrađena na čvrstim temeljima, te nisu skloni nikakvim skandalima, interesovanje za njihov odnos ne jenjava.

Brak Jovane i Željka Joksimovića pod budnim je okom javnosti

Svi su znatiželjni da saznaju kako i posle toliko godina brak Jovane i Željka Joksimovića uspeva da odoli svim izazovima koje javni poziv nosi, a oni iznova pokazuju koliko je harmoničan i ljubavlju ispunjen njihov odnos, što je i ovog puta bio slučaj.

Brak Jovane i Željka Joksimovića

Jovana i ŽeljkoInstagram

Naime, lepa voditeljka poželela je da sa svetom podeli prelepu zajedničku fotografiju i ujedno svom suprugu čestita 52. rođendan koji je proslavio u odabranom društvu, a mnogi su se složili da par izgleda lepše nego ikad i da deluju zaljubljeni kao prvog dana.

Moja ljubav je napunila 52 godine“, napisala je Jovana u opisu fotografije.

Pročitajte i – Maja Marinković zapomaže tokom vrele akcije – Ti si lud, boli me! Pantera ne staje

Za ovu posebnu priliku par je odabrao veoma elegantne odevne kombinacije, a svima je zapala za oko Jovanina dekoltirana haljina koju je sa puno pažnje i ukusa odabrala.


Pročitajte i – Pogledajte na koga liči ćerkica Cara i Aleksandre – Ovo su prve fotografije preslatke bebe

Podsećanja radi, Jovanu i Željka samo jednom prilikom videli smo u svetlu u kakvom nismo navikli. Naime, u emisiji „Muštuluk“ kod Harisa Džinovića, došlo je do svađe između Jovane i Željka koja je tada prvi put zabeležena pred kamerama, video je postao viralan, a ovim gostovanjem oni su pokazali da kao sav normalan svet i oni imaju određena neslaganja i sukobe mišljenja koja po svemu sudeći ne mogu narušiti bračnu harmoniju.

Brak Jovane i Željka Joskimovića

Željko i Jovana

Inače, Jovana i Željko su se vančali 20. januara 2012. godine na Maldivima, a ono što je posebno interesantno jeste da su samo nekoliko dana kasnije, tačnije 2. februara morali da ozvaniče taj brak, jer se ispostavilo da je nevažeči.

Brak Jovane i Željka Joksimovića

Željko i Jovana JoksimovićBojan Vuković

Kao kruna ljubavi, na svet su došli naslednik Kosta i bliznakinje Srna i Ana, a brak Jovane i Željka Joksimovića svakako je jedan od onih koji mnogima može poslužiti kao primer.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM/B.V./D.G.

Još iz kategorije