Pogledajte na koga liči ćerkica Cara i Aleksandre: Ovo su prve fotografije preslatke bebe

18.04.2024

10:00

By

Ćerka Aleksandre Nikolić i Fičipa Cara

B.V.

Aleksandra NIkolić i Filip Car

Ćerka Aleksandre Nikolić i Filipa Cara dobila je najviše ocene po rođenju

Ćerka Aleksandre Nikolić i Filipa Cara rodila se juče. Aleksandra Nikolić porodila se u Beogradu carskim rezom i na svet donela zdravu preslatku devojčicu za koju su mama i tata odabrali ime Leona.

Ćerka Aleksandre Nikolić i Filipa Cara zove se Leona Car

Presrećni roditelji male princeze već su objavili fotografije ćerkice, a kako je navela Aleksandra Nikolić, devojčica liči na tatu Filipa, koji ne može da se smiri od sreće i uzbuđenja koji je u njihove živote unela lepotica.

– 17.04.2024. Rodila se naša Leona. Vole te tata i mama najviše na svetu! Svi kažu da liči na tatu. Ja sam i dalje u pozitivnom šoku od svega. Jedino sto znam jeste da ćeš biti beskrajno voljena zauvek od nas dvoje. Hvala svima na čestitkama. Ovakvu ljubav prvi put osećam. Ti si centar našeg sveta, naša mala lavica napisala je ponosna mama prvu objavu, pa je ćerka Aleksandre Nikolić i Filipa Cara odmah postala glavna tema medija i društvenih mreža.

Pročitajte i – Jeziva ispovest majke Lepe Brene – Pre smrti obelodanila pravu istinu o Stefanovoj otmici

Ubrzo nakon Aleks, na Instagramu se oglasio i ponosni tata Filip Car i odmah pokazao koliko je ponosan i na Aleks i na ćerkicu Leonu koja je dobila neobično ime:

Pročitajte i – Porodila se Aleksandra Nikolić – Evo koje su ime ona i Filip Car odabrali za naslednicu

– Pozdrav ekipa! Ja sam Leona Car, imam 4 kilograma i 55 cm. Da vam se zahvalim za sve čestitke što ste uputili mom tati i mami, oni će vam se javiti svima kad odspavaju napokon jer sam ih za*ebavala zadnjih dana na najjače – napisao je Filip Car.


Ćerka Aleksandre Nikolić i Filipa Cara

Filipova ćerkica LeonaInstagram

– Beba je divna i zdrava što je najvažnije. Zahvalna sam Bogu na njoj i tome što je sve prošlo kako treba. Ovo je najlepši osećaj koji žena može da doživi. Rana od carskog boli, ali će i to biti kako treba kroz nekoliko dana. Trenutno sam umorna, pokušavam da odmorim i ne mogu da pričam, pa se čujemo kada se oporavim. Hvala svima na divnim željama rekla je Aleks Nikolić za Alo!

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: Bojan Vuković/Instagram

Još iz kategorije