Jeziva ispovest majke Lepe Brene: Pre smrti obelodanila pravu istinu o Stefanovoj otmici

17.04.2024

15:00

By

Majka Lepe Brene

Lepa Brena

Majka Lepe Brene retko se oglašavala za medije, nije volela da se eksponira

Majka Lepe Brene nije se mnogo eksponirala iako je imala i te kako prostora s obzirom na popularnost ćerke koja traje decenijama i ne smanjuje se. Ipak, ona je jednom govorila javno o svojoj naslednici i tada je su mnogima neke stvari postale jasnije o fenomenu Lepa Brena.

Majka Lepe Brene nije koristila veliku popularnost svoje ćerke koja traje i dan-danas

Podsećanja radi, majka Lepe Brene preminula je davne 2014. ali pevačica nikada nije do kraja prebolela gubitak. Pevačica pak ne govori tako često o majci javno, ali povremeno objavi pokoju fotografiju s ciljem da je sačuva od zaborava.

Majka Lepe Brene

Lepa BrenaAta images

— Čovek nikada ne može da bude spreman za jedan takav šok kakav je smrt roditelja. Koliko god da sam plakala i koliko god da mi je teško, u mom životu ne postoji nijedna tačka griže savesti da nešto nisam učinila za svoje roditelje. Duša mi je na mestu iako je mnogo bolna — rekla je Brena za domaće medije nakon majčine smrti, a osim majke i svekrva Lepe Brene bila je i te kako oslonac pevačici.

Pročitajte i – Dragan Stojković Bosanac u švaleraciji – Umešao se u brak poznatog muzičara

Kao što smo naveli, Ifeta, majka Lepe Brene, nije se često oglašavala u javnosti, ali za medije je govorila najlepše stvari o svojoj ćerki, te nije krila koliko je ponosna.

— Za vas je možda Brena, ali za mene je Fahretica. Dobila je ime po mojoj sestri, a talenat je nasledila od svoje babe, moje majke. Njena baba svirala je harmoniku, pa je nju učila nekim pesmicama — pričala je Brenina majka pre smrti za „Puls“, a onda je otkrila veliku tajnu:


Pročitajte i – Saša Popović razvezao jezik o poznatim pevačima – Nezahvalni su, pomenuo Adila i Dženana

— Kad je Fahreta imala pet godina, meni je došao jedan čovek što zna da gleda u dlan i rekao: ‘Vi imate troje dece. Ovo treće, što je neplanirano došlo, prevaliće put veliki. Vidiš li koliko je široko od zemlje, pa do neba, ona će proći ceo taj put i pokupiće sve bogatstvo na putu do gore, međutim, kad se bude vraćala, isto će toliko para i vratiti. To će njoj biti vezano za muško dete. Na jedno muško dete mnogo će novca dati‘ — ispričala je Brenina majka i time jasno stavila do znanja da je novac koji je Brena izgubila zapravo taj o kom je govorio čovek, a istim je platila otkup svog sina Stefana kada su ga oteli o čemu pevačica retko govori, ali je njeno iskreno mišljenje jasno svima, a to je da je to za nju i dalje najveća trauma u životu.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije