Saša Popović razvezao jezik o poznatim pevačima: Nezahvalni su, pomenuo Adila i Dženana

17.04.2024

11:00

By

Zdravlje Saše Popovića

Ata images

Saša Popović

Tajna Saše Popovića tiče se dva velika pevača sa naše estrade

Kreativni direktor Granda Saša Popović govorio je nedavno o osnivanju najuspešnije izdavačke kuće na Balkanu i televizije koja je promenila mnogo toga na estradi. On ne krije da je za 25 godina, koliko postoji produkcija, mnogo toga postigao na šta je ponosan, a sada je isplivala i tajna Saše Popovića.

Tajna Saše Popovića o pojedinim pevačima ostaviće vas bez teksta

Naime, Saša Popović je priznao kako je došao na ideju da osnuje produkciju, ali i koliko je bilo teško opstati i biti najgledaniji više od dve decenije. Govoreći o tome, otkrio je i koja je tajna Saše Popovića, a koja se tiče estrade, a jednom prilikom Popović je izbacio pevača iz Granda.

Tajna Saše Popovića

Saša Popović/Ata ImagesATA IMAGES

– Ja sam samo jedan od ljudi kojima treba čestitati, ali da bi jedna firma radila ovako uspešno, kao što radi „Grand“ produkcija, to je zaista skup puno kvalitetnih i dobrih ljudi. Prvenstveno Brena i ja koji smo bili na čelu ovoga, koji smo to osnovali, napravili i imali iste poglede na ovo kako treba jedna produkcija da izgleda, a potom i mnogo zaposlenih koji godinama rade ovde sa nama. Oni su naravno doprineli da „Grand“ produkcija bude uspešna i doživi 25 godina – rekao je Saša, pa izneo do sada neispričane detalje o estradi.

Pročitajte i – Razvod Anđelke Prpić potresa javnost – Pa šta ako sam raspuštenica

– Ako uzmemo u obzir da smo mi krenuli da smo mi krenuli krajem 1998. godine, pa onda je 1999. bilo bombardovanje, pa smo stali. Ne mogu da kažem da su smo te prve dve godine napravili veliki pomak, ali od 2002./03., kad smo uložili velike pare u ekrane, rasvete, scenografiju i tako dalje, to je zaista podsećalo na „San Remo“, a tu su se svake godine ulagali milioni. Ipak, mi nismo bili na tom finansijskom nivou, ali mislim da smo napravili zaista veliki pomak, i da su pevači to prepoznali i zbog toga i „Grand“ produkcija iznedrila toliko pevača. Svi su hrlili da dođu do „Granda“. U narodnoj folk muzici, ako niste bili deo „Granda“, teško da je neko mogao da napravi karijeru. Dešavalo se, recimo Adil. On je bio na pregovorima sa nama i nismo uspeli da se dogovorimo, ali je uspeo da napravi karijeru. Ili Dženan Lončarević, mada svi su uglavnom bili u Grandu – rekao je Saša i priznao da li postoji reč zahvalnost među estradnjacima.

Pročitajte i – Zvezdan Slavnić ne može bez nje – Ona je moja najveća ljubav za ceo život

– Kod nekih da, kod nekih ne. Ne bih nabrajao uopšte sad imenima koji su to koji su zahvalni, a koji su završili u „Grandu“, otišli i rade i dan danas. Ali, uglavnom 90 posto tih pevača su stvarno i dalje verni Grandu i zaista imam fantastičan odnos sa svima njima i mislim, i ko kaže javno i ko ne kaže, da su svi zahvalni „Grand“ produkciji – rekao je Saša Popović za „Grand“, a nedavno je govorio i o sukobu sa Zoricom Brunclik koji je rešio.


IZVOR: Starmagazin, Grand

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije