Razvod Anđelke Prpić potresa javnost: Pa šta ako sam raspuštenica?!

17.04.2024

10:00

By

Brak Anđelke Prpić

Anđelka Prpić

Brak Anđelke Prpić dugo je bio glavna tema medija i javnosti

Osim po ulogama glumica Anđelka Prpić zanimljiva je medijima i iz drugih razloga. Pored njene lepote i originalnog stila i brak Anđelke Prpić je tema koja mnoge zanima.

Brak Anđelke Prpić ponovo se našao na meti komentara

Lepa glumica uživa u drugoj bračnoj zajednici sa Markom Žugićem koji je bio prijatelj njenog prvog muža Darija Prpića, te je upravo zbog te povezanosti brak Anđelke Prpić uvek aktuelna tema, a sada je i ona sama progovorila o tom periodu:

Brak Anđelke Prpić

Anđelka i MarkoATA IMAGES

– Niko nije u fazonu: „Razvodiš se? To! Bravo, ljubavi, sine, ćero, to je super, znaš…“. Naravno da, ovaj, to uglavnom nailazi na reakcije: „Pa, čekaj, polako, stani, razmisli… Je l’ si sigurna?“, a da ne kažem da najčešće ide: „Jesi ti blesav? Pa, je l’ to nama da uradiš?“ – rekla je Anđelka potom za „Telcast“.

Pročitajte i – Zvezdan Slavnić ne može bez nje – Ona je moja najveća ljubav za ceo život

– Žašto sam ja raspuštenica, a razvedeni muškarac nije raspuštenko nego zreo čovek sa dvoje dece? – pitala se Anđelka, a onda je nastavila da priča na temu brak Anđelke Prpić i bivši muž Anđelke Prpić:

Pročitajte i – Stanislav je prebio suprugu, pa je pokrao – Isplivala šok istina, žena sve potvrdila


– I svi obožavaju da ih vide u parku kako se bave decom, jedna divna slika. Nije to samo ta tema, šta je „drugorotka“? Ima ćalaca koji su genijalni roditelji, evo mogu da kažem za mog muža. On je toliko posvećen tata, ne mogu da kažem da su svi dobri po dva sata, ali zašto nemaju oni taj gadan i ružan epitet. Kaži ti meni što sam drugorotka i šta to znači? I sa druge strane kada kažeš švaler to je kao simpatično, a švalerka nije – poručila je glumica Anđelka Prpić na temu o braku i njenom prvom mužu sa kojim ima sina, a posle se udala u tajnosti.

IZVOR: Starmagazin, Blic

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije