Zvezdan Slavnić ne može bez nje: Ona je moja najveća ljubav za ceo život

15.04.2024

14:00

By

Ljubav Zvezdana Slavnića

B. VUKOVIĆ

Zvezdan

Ljubav Zvezdana Slavnića najiskrenija je bila prema Kseniji Pajčin

Zvezdan Slavnić dugo se nije oglašavao u medijima. On se nakon diskvalifikacije iz rijalitija povukao, međutim, sada je progovorio o emocijama. Naime, bivši rijaliti takmičar priznao je ko je ljubav Zvezdana Slavnića.

Ljubav Zvezdana Slavnića i dalje pripada samo pokojnoj pevačici

On je u intervjuu u kom je govorio o odrastanju, robiji i detinjstvu priznao da ima uvek ljubavi u njemu, međutim, kako kaže, trenutno nije zaljubljen. Naime, ljubav Zvezdana Slavnića i dalje pripada samo pokojnoj pevačici Kseniji Pajčin jer je prema njoj bila najčistija i najiskrenija prema njegovim rečima. Što se tiče odnosa Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića, te pomirenja sa Anđelom, od toga nema ništa.

Ljubav Zvezdana Slavnića

Zvezdan Slavnić

– Zaljubljen sam uvek, u Cvenu Zvezdu, ta ljubav je moja najveća ljubav u životu! Za žene nisam spreman… Još se ne vezujem, ali ajde neke simpatije postoje. Nisam u kontaktu sa bivšim ljubavima. Da se sve drugačije završilo, možda bi ostali prijatelji. Ne kajem se zbog ničega. Ne kajem se ni zbog jedne žene u životu. Što se tiče Ane i Anđele, ne mogu te dve ljubavi da se porede! Sa Anom sam živeo godinama, sa Anđelom sam bio kratko. Bilo bi lepo da mi se dogodi ljubav za ceo život, ali mislim da ima mnogo stvari koje treba da se promene u mom životu da bih se bazirao na to. Nisam u paranoji da to mora odmah da se desi. Eto, sad bih voleo da putujem malo – rekao je on odgovarajući na pitanje postoji li nova ljubav Zvezdana Slavnića.

Pročitajte i – Anastasija se zarekla – Niko neće znati da je trudna, Ceca razume njen strah

– Ljubav između Ksenije Pajčin i mene je bila čista i neiskvarena. Bili smo samo godinu i po dana zajedno, klinci smo bili, ali rado ću se sećati toga. Ona je bila dobar drug, uvek u nekoj akciji, puna života. Ne mogu da kažem da je ona najveća ljubav Zvezdana Slavnića, ali je bilo jako lepo. Kada je ubijena bio sam na koledžu. Gledao sam neku njenu emisiju i tada sam mislio da me nekako doziva, pa tom nekom ponašanju… Desilo se to što se desilo i nikada nisam saznao šta sve stoji iza toga, nisam uspeo da joj pomognem, a možda sam mogao – otvorio je Zvezdan dušu o Kseniji.

IZVOR: Starmagazin/Pink

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije