Anastasija se zarekla: Niko neće znati da je trudna, Ceca razume njen strah

13.04.2024

18:00

By

Objava Anastasije Ražnatović

ATA IMAGES

Ceca i Anastasija Ražnatović

Trudnoća Anastasije Ražnatović se često pominje u medijima

Anastasija i Nemanja Gudelj nedavno su proslavili dve godine veze, a mnogi su posumnjali da je Cecina ćerka opet u drugom stanju.

Nakon što je Tasa na društvenoj mreži okačila isečak iz crtanog filma “Lion king”, gde se mali Samba obraća ocu emotivnim rečima, većina je pomislila da aludira na trudnoću.

Trudnoća Anastasije Ražnatović se često pominje u medijima, oglasila se i Ceca

Međutim, kako je prošle godine doživela traumu kada je u petom mesecu trudnoće izgubila bebu, Anastasija je odlučila da nikome neće govoriti kada ostane trudna, osim svojoj porodici. Sve dok bude mogla da sakrije da je u drugom stanju ona će ćutati o tome.

Trudnoća Anastasije Ražnatović

Anastasija RažnatovićDragan Gajić

– Tasa je sa razlogom uplašena. Ona je i prošle godine kada je ušla u četvrti mesec to svima saopštila jer se nadala da je kritičan period prošao. Nažalost, samo mesec dana kasnije izgubila je bebu. To je baš teško podnela, kao i Nemanja i zato su rešili da u budućnosti ne govore o tome nikome.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović rasplakala javnost, Ceca nemoćna da joj pomogne- Za ovaj zdravstveni problem nema leka

– Oni su rekli da će od svih sakriti lepe vesti bar dok Anastasija ne uđe u šesti mesec, ali da javnost neće znati ništa dok ne dođe vreme za porođaj. Sve i da je sada u drugom stanju to neće priznati, daleko od toga da su sujeverni, ali jednostavno ne žele da ljudi pričaju o tome, niti da se piše o tome dok ne budu sigurni da je sve u najboljem redu.


Trudnoća Anastasije Ražnatović

– Potpuno razumem njenu odluku, a verujem da je razumeju i ostali. Bitno je da sve prođe kako treba”, rekao nam je izvor blizak Nemanji i Anastasiji. Povodom Anastasijine navodne trudnoće Ceca je odgovorila u svom stilu kada su je pitali:

Pročitajte: Nikad veći haos u Zvezdama Granda- Ceca Ražnatović urlala na Sašu Popovića

– Pa, valjda bi ja kao majka prva to znala- rekla je folk zvezda.

Još iz kategorije