Novčani horoskop za jul: Evo koji znak očekuje veliki dobitak, a ko ne bi trebalo da se opušta u troškarenju

05.07.2024

14:10

By

Novčani horoskop za jul

unsplash

Jupiter, planeta sreće i blagostanja, nalazi se u Biku, što je povoljno, tako da imamo potrebu da širimo biznis, ali i pametnije da ulažemo novac. Kako u tom znaku boravi i Uran, jasno je da će mnogi finansijski potezi delovati rizičnije nego inače.

Novčani horoskop za jul, saznajte prognose za vaš znak zodijaka

OVAN
Kako je pred vama mesec u kojem će Venera krenuti retrogradno, treba da očekujete da će druga polovina jula da bude nepovoljna za novac. Imaćete šansu preko Bika da ostvarite profit, ali ćete imati utisak da morate da rizikujete.

BIK
Jupiter u vašem znaku vas čuva, pa bilo kakve negativne situacije na kraju ipak ispadaju povoljne. Ipak, Merkur u Lavu usloviće veće troškove zbog porodice i stana, tako da očekujte da će vam rodbina potraživati novac.

Novčani horoskop za jul

BLIZANCI
Sunce u Raku donosi vam veliku zaradu. O novcu tokom predstojećeg meseca nema potrebe da brinete. Ipak, ako imate nameru da uložite u nekretnine, bolje je da sačekate avgust.

RAK
Venera u Lavu donosi vam vredne poklone tokom jula. Ipak, kada ona krene retrogradno, znajte da ne treba da pozajmljujete novac u drugom delu meseca. Ipak, Sunce u vašem znaku neće dozvoliti da ostanete bez para.


Pročitajte i – Mesečni horoskop za jul 2024. godine

LAV
Mars 10. jula ulazi u drugo polje, pa vam donosi veliku zaradu. Ukoliko imate zanatsku radnju, idealan je period godine da profitirate. Lavovi koji se bave medicinom takođe će biti u odličnoj poziciji za zaradu.

DЕVICA
Venera u Lavu donosi vam zaradu iz tajnih izvora. Moguće je da nećete biti prijavljeni za posao koji radite, ali ćete zarađivati. Retrogradna Venera doneće vam usporavanje isplata od 23. jula, tako da se pripremite za krizni period.

Novčani horoskop za jul

VAGA
Očekujete novac preko prijatelja, ali ćete u julu shvatiti da on ne može da stigne onim kanalima kojima ste mislili. Zbog toga će novac stizati iz tajnih izvora finansiranja. Venera kreće unazad krajem mjeseca, pa je savet da ne ulažete novac.

ŠKORPIJA
Jupiter u Biku vam odgovara, pa ćete ostvariti odlično poslovno partnerstvo za novac. Bik vam je odličan partner u poslu za zaradu. Odličan je period za zaradu preko interneta.

Pročitajte i – Neka se pripreme ova tri znaka – Astrolozi najavili rolerkoster promena samo za njih

STRЕLAC
Saturn u Ribama jeste nazadan, pa se mučite da zaradite novac, ali gradi aspekat sa Jupiterom pa je vreme da dobijete nešto što vam po zasluzi pripada. Bićete nagrađeni za svoj trud.

JARAC
Naglašeno peto polje donosi vam mogućnost da hobi pretvorite u biznis. U narednom periodu možete da spojite lepo i korisno. U svakom slučaju ćete biti finansijski stabilni.

Novčani horoskop za jul

VODOLIJA
Zbog Saturna u Ribama smatrate da ne zarađujete onoliko koliko vredite. To znači da ste na testu na poslu, pa morate iznova da se dokazujete. Novca će biti, ali on neće stizati preko „noći“.

RIBЕ
Zbog Saturna u vašem znaku učite kako da štedite i imate utisak da koliko god da zaradite nije dovoljno. To vas zamara jer smatrate da zalužujete više. Ukoliko imate poslovno partnerstvo za novac, od sredine jula će biti na tankom ledu.

IZVOR: Starmagazin/Atvbl.rs

SLIKE: Unsplash

Još iz kategorije