Bolni detalji, Zvezdan otvorio dušu o Kseniji: Teško mi je da odem na njen grob

03.03.2024

17:03

By

Zvezdan Slavnić se vraća na Pink

Bojan Vuković

Zvezdan

Zvezdan otvorio dušu o Kseniji Pajčin

Zvezdan Slavnić nikada nije pričao o svojoj ljubavi sa Ksenijom Pajčin. Mnogo se spekulisalo kada se poslednji put čuo sa tragično nastradalom pevačicom i da li je ikada bio na njenom grobu. Sada je konačno progovorio i o toj bolnoj temi.

Zvezdan otvorio dušu o Kseniji, izneo bolne detalje

-Ne volim da pričam o Kseniji, to mogu privatno da svojim prijateljima, da se prisećam nje i uspomena. Ona i ja smo imali tu tinejdžersku ljubav koja je bila čista i nevina. Šteta što se nije rodila u nekoj drugoj državi gde bi bila drugačije tretirana. Ona je bila ozbiljan laf, žena mangup, prelepa i jako mi je žao što se desila tragedija– kaže nam Zvezdan i dodaje da je laž da je prvi put otišao nakon rijalitija na njen grob.

Zvezdan otvorio dušu o Kseniji
-Ma, ne, bio sam, nekoliko puta, idem tamo jer je moj jako dobar drug sahranjen blizu Ksenije, pa odem. Ne volim da pričam uopšte o tome, ne volim da ljudi pogrešno shvate- iskren je Slavnić.

U javnosti se pojavio snimak od pre nekoliko meseci kada je Anđela Đuričić došla u njegov stan da pokupi svoje stvari. Zvezdan kaže da je tada snimio da bi oprao sebe.

Zvezdan otvorio dušu o Kseniji
-Snimak je nastao kada je došla po svoje stvari i na snimku se vidi ko histeriše i ko se svađa. Ona je mene zvala milion puta pre toga i optužila da neću da joj vratim lične stvari, što je glupost.

Pročitajte: Dom Zlate Petrović zavijen u crno- Pevačica ne može da dođe sebi od bola, samo je jedno kratko izustila

– Došla je, tačnije upala u stan i pokupila sve svoje, ja nisam oko toga pravio problem. Nemam kontakt sa njom i ne planiram ni da ga imam- objašnjava Slavnić. Zvezdan otkriva i da planira da započne biznis i da postane ugostitelj.


Zvezdan otvorio dušu o Kseniji

– Sa drugom nešto dogovaram oko nekih apartmana na Zlatiboru, videćemo još šta i kako, ne bih da unapred pričam. U svakom slučaju postoje planovi, oko ugostiteljstva, pa ćemo da vidimo šta ću- rekao je bivši zadrugar.

Još iz kategorije