Zvezdan plače na grobu Ksenije Pajčin, ovu tajnu krije 13 godina

09.12.2023

18:00

By

Zvezdan Slavnić i Ksenija Pajčin

Zvezdan Slavnić i Ksenija Pajčin su bili u vezi

Zvezdan Slavnić smogao je snage da ode na grob bivše devojke Ksenije Pajčin. Da je živa ona bi 3. decembra napunila 46 godina, pa je zato Zvezdan odlučio da poseti njen grob u tajnosti.

Zvezdan Slavnić i Ksenija Pajčin

Kako se ne bi sreo sa njenom mamom ili nekim od prijatelja, on je otišao posle 16 sati kada je već pao mrak, jer nije želeo niko da ga vidi na njenom grobu.

– Kseniji je bio rođendan i on je rekao da će ići na groblje. Bio sam zatečen, ali je on rekao da želi da ide sam, i da ne želi da sretne ni mamu Ksenijinu, ni rodbinu, prijatelje, želi da ode sam na grob i da tamo bude sam. Zato je odlučio da ode posle četiri popodne jer tada je već pao mrak i znao je da će ko god je želeo da ode na njen grob otići pre toga. Bilo mu je teško, teško mu je da se suoči i nakon trinaest godina da nje nema. Sedeo je nekih pola sata, gledao u sliku, zapalio sveću, odneo cveće- kaže nam blizak Zvezdanov drug i dodaje:

Pročitajte: Nastaće pravi haos- Zvezdan Slavnić se konačno oglasio o ulasku u Zadrugu

Zvezdan Slavnić i Ksenija Pajčin

– Nisam ga pitao ništa, ali je bio vidno potresen. Zvezdan nju nikada nije prestao da voli, ona mu je bila velika ljubav. Još te priče kako je on ubio čoveka zbog nje, pa se njoj vratila karma, to ga tek izluđuje i bolna mu je rana, jer ona nikakve veze sa tom tragedijom nije imala.


Još iz kategorije