Stanislav je prebio suprugu, pa je pokrao: Isplivala šok istina, žena sve potvrdila

11.04.2024

18:00

By

Raskid Maje Marinković

Printskrin/Youtube

Stanislav Krofak

Bivša supruga Stanislava Pantere pustila u javnost pravu istinu o MMA borcu

Stanislav Krofak javno je ispričao da se od žene s kojom ima ćerku razveo zbog njene prevare. Međutim, bivša supruga Stanislava Pantere tvrdi suprotno. Tačnije, njen drugi suprug, izvesni Siniša, oglasio se za medije i izneo šokantne optužbe na račun novog dečka Maje Marinković.

Bivša supruga Stanislava Pantere više neće da ćuti, ovo je prava istina o Krofaku

Krofak je sam javno ispričao da je bivša supruga Stanislava Pantere jednako zaslužna za uspeh njegovih firmi, te da su oni zajedno pokrenuli biznis, međutim, pomenuti Siniša, s kojim je bivša supruga Stanislava Pantere sada u drugom braku, tvrdi da Krofak sve laže, a juče se, u prilog tome, pojavila i istina o bogatstvu Stanislava Pantere.

Supruga Stanislava Pantere

StanislavPrintskrin/Youtube

– Ne mogu dopustiti da osoba koja je bivši muž, koji je moju ženu uništio finansijski i emocionalno, a osim toga i fizicki maltretirao i pretukao, radi samopromocije i prikazivanja sebe kao velikog biznismena i borca kroz život, ponižava moju sadašnju, a njegovu bivšu ženu. Ona ga nije nikada varala, niti je uzela jedan njegov evro, već je plaćala dugove, lizinge, otplaćivala je ono što je otuđio, a nju i njenu firmu ostavio bez alata za rad – napisao je Siniša u jednom mejlu koji je pustio u medije, a onda je poslao i drugi:

Pročitajte i – Šok otkriće o Stanislavu Panteri – Luksuz i bogatstvo su laž, Krofak u dugovima do guše

– Dotični pošteni je stvarno sposoban. Stanislav je svaku firmu s kojom je poslovao doveo do visokog nivoa poreznog dugovanja, te iste firme je gasio i selio na osobe bez perspektive uz naknade. Otvarao je na nove na članove familije, on tako daje utisak uspešnog preduzetnika. Međutim, nije uspešan. Iznos lizinga je natovario na firmicu od svega par radnika koji kopaju i rade fizičke poslove da pokrivaju dugove i bahatost gazde Krofaka – napisao je izvesni Siniša u mejlu, ali ni to nije sve što će šokirati i javnost, ali će u šoku ostati i učesnici rijalitija.

Pročitajte i – Maja Marinković unela nemire u Zagreb – Panterini fanovi spremili pakleni plan

– Ima tu još svega, pa i snimanja po kući sa skrivenim kamerama žena u odnosima. Sa njim su uglavnom klinke i udate žene. Za sve postoje pisani dokazi, od toga kako je prebio ženu do toga kako je ukrao mašine. Da nije bilo žene i njene porodice, ne bi imali šta da jedu. A da ne pričam o njegovoj porodici… Ima tu svega – zaključio je on za „Kurir“, a bivša supruga Stanislava Pantere potvrdila je Pinku da je Krofak bio nasilan prema njoj.


IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije