Maja Marinković unela nemire u Zagreb: Panterini fanovi spremili pakleni plan

04.04.2024

15:00

By

Svađa Maje i Stanislava

Bojan Vuković

Maja Marinkovic

Veza Maje Marinković izazvala niz reakcija u Hrvatskoj zbog Pantere

Veza Maje Marinković i Stanislava Pantere Krofaka izazvala je niz reakcija kako u Srbiji, tako i u susednoj Hrvatskoj. Naime, mnogobrojni fanovi MMA borca koji je ušao u „Elitu“ digli su se od momenta kada je Stanislav uplovio u vezu sa Majom Marinković.

Veza Maje Marinković sa Panterom glavna je tema u rijalitiju

I mada su mnogi očekivali da će se Krofak pomiriti sa Mionom koja ga je prevarila sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, on je ipak postao nova veza Maje Marinković.

Veza Maje Marinković

Sada se za medije oglasio Panterin drug iz Zagreba koji je izneo stav o tome šta za njega znači nova veza Maje Marinković koja je zavela njegovog prijatelja Stanislava. Kako je istakao, ne brine za Panteru, ali ako zatreba pomoć oko Maje, kroz šalu je objasnio da oni uvek imaju pakleni plan za starletu.

Pročitajte i – Jovana Jeremić otišla u manastir: Voditeljka napustila biznismena, uhvaćena sa drugim muškarcem

– Opasan je Pantera, zna on šta radi. Iskreno mislim da ni on, ni Miona nisu imuni jedno na drugo. Ona nije bila svesna koliko joj on nedostaje dok ga nije videla,a sada iskreno mislim da se on zeza tamo sa Majom. Ne kažem da mu ne prija, ali možda on pravi Mionu ljubomornom – rekao je Panterin drug kada je govorio  o tome kako u Zagrebu gledaju na činjenicu da je Pantera nova veza Maje Marinković.

Pročitajte i – Može da živi pet dana: Milan Milošević otkrio kolika mu je plata na Pinku

– Verujem da veza sa Majom neće biti ozbiljna, mislim to je Maja, ona je luda kao struja i to svi znamo… Videćemo šta će se sve dešavati, ali on ima moju podršku u svemu.

Veza Maje Marinković

Maja Marinković i Stanislav KrofakPrintskrin

Podsetimo, juče se povodom ovoga oglasila i ćerka Pantere i iznela stav o Maji i njihovoj vezi o čemu možete čitati u odvojenoj vesti.


Podsetimo, Maja je nedavno napustila „Elitu“ zbog posete lekaru, ali se ubrzo vratila.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/Printskrin

Još iz kategorije