Zagreb na nogama zbog Maje Marinković: Opšti haos zbog vrele akcije, oglasila se Panterina ćerka

03.04.2024

14:04

By

Ćerka Stanislava Pantere

ATA IMAGES

Ćerka Stanislava Pantere nije oduševljena Majom Marinković

Od kada se jutros rano saznalo da su Maja Marinković i Stanislav Pantera Krofak završili u krevetu u Izolaciji, Zagreb se digao na noge. Naime, većina se slaže sa stavom da Maja nije za Stanislava, a isto mišljenje deli i ćerka Stanislava Pantere.

Ćerka Stanislava Pantere smatra da je njen otac u rijalitiju jači kao solo igrač bez Maje Marinković

Naime, ćerka Stanislava Pantere oglasila se na Instagram nalogu svog oca, koji ona inače vodi dok je on u rijalitiju, te jasno svima stavila do znanja da je svakako uz oca, ali je diskretno podržala i sve fan stranice koje jasno negoduju protiv veze Pantere i Maje.

Ćerka Stanislava Pantere

Maja Marinković i Stanislav KrofakPrintskrin

– Čitam ove umotvorce sa instagrama i čudim se čudu… Kažete fuj Stanislav… Molim?! Dečko ulazi i kaže da ga Miona ne zanima, slobodan muškarac, Maja slobodna devojka, gde je greška?! Ima pravo da bude i sa mojom baba Riskom ako mu se sviđa – stoji u objavi jedne od fan stranica, na šta je odmah reagovala ćerka Stanislava Pantere:

Pročitajte i – Ova crna žena ukrala je srce Duška Tošića – Nijednu nije voleo kao nju

– Bolje sa vašom bakom – napisala je ona u dnu Instagram storija, a nakon toga je danas ponovo podelila još jedan stori i time jasno stavila do znanja da izbor njenog oca nije po njenom ukusu. Drugim rečima, Maja Marinković joj se ne dopada, a slično misli i većina Panterinih fanova.

Pročitajte i – Maja Marinković i Stanislav Pantera kao u filmu za odrasle – Bivša ljubav ih uhvatila na gomili

– Slažem se sa svima koji su napisali da je ostao sam da bi bio najbolji, a naravno da ja svog tatu volim i podržavam svaku njegovu odluku (ako je normalna) i do određenih granica – napisala je ćerka Stanislava Pantere na njegovom Instagramu i time pokazala šta misli o tatinoj novoj devojci.


Ćerka Stanislava Pantere

Sve u svemu, Zagreb i fanovi MMA borca ipak nisu za Maju, ali ako ćemo po tome koliko se Stanislav zagrejao, džaba im je da se bune.
Podsetimo, Maja Marinković prekršila je obećanje koje je dala sebi, a to je da ove sezone neće biti ni sa kim ni u vezi, ni u kvarnoj šemi. Maja je inače nedavno zabrinula fanove pošto je napustila „Elitu“, ali je to bilo samo privremeno zbog kontrole kod lekara.

IZVOR: Starmagazin, Pink

SLIKE: ATA IMAGES/Bojan Vuković

Još iz kategorije