Ova crna žena ukrala je srce Duška Tošića: Nijednu nije voleo kao nju

03.04.2024

13:04

By

Ljubav Duška Tošića

Bojan Vuković

Ljubav Duška Tošića pripada crnoj ženi koju je zavoleo pre supruge Jelene

Duško Tošić, bivši fudbaler i suprug Jelene Karleuše trenutno, bar za javnost, nema emotivnu partnerku. Istina, on je sa pop divom i dalje u zakonitom braku, ali ni sama Jelena ne krije da je suprug više ne voli i da nemaju nikakvu komunikaciju. Međutim, ljubav Duška Tošića, osim prema ćerkama, i te kako je izražena i prema majci i rođenoj sestri.

Ljubav Duška Tošića prema ovoj ženi nikada nije prestala i za njega predstavlja svetinju

Za Duška su svakako ćerke Nika i Atina centar sveta i on zaista važi za primerenog i posvećenog oca, međutim, ljubav Duška Tošića posebno pripada i njegovoj mami koja je ostala ista i kada se njen sin proslavio i postao jedan od boljih fudbalera Srbije, a sada i menadžer za mlade igrače širom Evrope.

Ljubav Duška Tošića

Duško Tošić

Naime, oduvek su Jelena Karleuša i Duško Tošić goruća tema u medijima, čak i na društvenim mrežama njihove fotografije uvek podignu veliku prašinu. O tome šta se dešava u njihovom domu, kakvi su odnosi iza četiri zida svakodnevno se piše i nagađa. Sa druge strane, Duškova mama Nikoleta, skromna, povučena žena, koja najviše od svega ceni svoj mir skoro se nikada ne oglašava i ne eksponira, a ona je svakako prva ljubav Duška Tošića kao što je svaka majka muškom detetu.

Pročitajte i – Jedino ova žena zna prave detalje o razvodu – Sestra Meline Džinović krije pravu istinu

Majka Duška Tošića odabrala je da se, uprkos popularnosti i bogatstvu svog sina ne seli iz Orlovata gde je s mirom živela sa suprugom i podigla dvoje dece. Ipak, čak i u malom mestu nadomak Zrenjanina svi znaju da je njena snaja Jelena Karleuša, a šta o njoj zaista Nikoleta javnosti je nepoznato.

Pročitajte i – Javnost u neverici, Suzana Jovanović iznela detalje o razvodu – Rekao mi je da se preselim

Zna se da je pored ćerki i sestre majka Nikoleta ljubav Duška Tošića, a svi mediji poštuju činjenicu da je ona odabrala da se ne eksponira i da živi kako je živela i pre Duškove profesionalne karijere.


Ljubav Duška Tošića

Jelena i DuškoInstagram

I mada Duškova mama nikada nije govorila o snahi, kako su mediji jednom preneli, Jelena je nakon smrti majke Divne utehu pronašla upravo kod svekrve Nikolete u porodičnoj kući, u kojoj je fudbaler odrastao sa sestrom. A šta Duškova sestra misli o Jeleni, čitajte u odvojenoj vesti.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije