Javnost u neverici, Suzana Jovanović iznela detalje o razvodu: Rekao mi je da se preselim

01.04.2024

19:04

By

Prvi brak Suzane Jovanović

Prvi brak Suzane Jovanović se često pominje u javnosti

Kao što je poznato Suzana Jovanović i Saša Popović već godinama žive u skladnom braku, ali nije uvek bilo sve tako idealno. Ona je imala brak pre Saše, a jednom prilikom je u medijima i pričala o tome.

Prvi brak Suzane Jovanović se često pominje u javnosti, pevačica iznela detalje u javnost

Naime, ona je veoma mlada ušla u prvi brak, iz kojeg je dobila sina Danijela, ali u njemu nije bilo sve idealno.

− Najlepše iz tog perioda je moj sin Danijel na koga sam jako ponosna. Ponosna sam i na sebe jer sam taj težak i vrlo loš period uspela da izguram na svojim plećima. Roditelji su mi mnogo pomogli da sina odgojim i vaspitam. U mladim godinama požurila sam da se udam i ne kajem se samo zbog Danijela – ispričala je Suzana.

Prvi brak Suzane Jovanović

Nakon razvoda, Suzana se vratila kod roditelja, a onda se odigrao susret sa Sašom Popovićem.

– Razvod je bio strašan, mala sredina, svi vas osuđuju. Prvo su me osuđivali što sam se mlada udala, a onda što sam se mlada razvela. Teško sam sve to podnosila. Sreća da su me roditelji podržali – ispričala je Suzana, pa dodala:


Pročitajte: Jovana Jeremić otišla u manastir- Voditeljka napustila biznismena, uhvaćena sa drugim muškarcem

– Bože, hvala ti što si mi u život poslao Sašu Popovića, nikada neću zaboraviti kada mi je rekao da se smesta iz iznajmljenog stana sa Danijelom preselim u njegovu kuću. Preselili smo se kod Saleta i sina sam upisala u školu na Novom Beogradu. Od tada kreće naša bajka koja traje 23 godine.

Prvi brak Suzane Jovanović

Pevačica se dotakla i prvog susreta sa Sašom, pa otkrila šta je to što mu se kod nje najviše svidelo.

Pročitajte: Prekršio glavno pravilo- Saša Popović momentalno izbacio pevača iz Granda

− Rekao mi je da su mu se jako dopale moje oči i osmeh. Da je osetio da sam plemenita, da sam dobra osoba i dobra majka. Svaki put kada me je video ja sam bila nasmejana i raspoložena. Nikada nisam kukala na sav glas, ne radim to ni danas. O svom bolu i svojoj tuzi nikada nisam pričala javno. Zatvorim se u četiri zid, isplačem se i teram dalje –  zaključila je supruga Saše Popovića.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije