Prekršio glavno pravilo: Saša Popović momentalno izbacio pevača iz Granda

19.03.2024

20:03

By

Dijeta Saše Popovića

ATA IMAGES

Saša Popović/Ata Images

Saša Popović izbacio pevača iz Granda

Nekadašnji vlasnik Granda,  a sada direktor Saša Popović je zaslužan za karijere mnogih igrača. Međutim, ima i onih koje je sankcionisao pa im je ta kuća okrenula leđa.

Naime, u prvim sezonama muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ učestvovali su mnogi danas uspešni pevači i pevačice, ali ima i onih kojima se predviđala velika karijera, ali danas ih nema nigde.

Saša Popović izbacio pevača iz Granda, otkriveni detalji

Jedan od takvih je pevač Renato Henc, kojeg je Popović izbacio iz „Granda“ jer je prekršio jedno od osnovnih stavki u svom ugovoru sa njima.

Henc je bio finalista treće sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. Nekoliko godina snimao je pesme za ovu diskografsku kuću i nastupao kao „Zvezda Granda“, a onda se desilo nešto neočekivano.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Renato Henc (@hencrenato)

Javnost je bila  šokirana informacijom koja se pojavila u medijima da je Renato izbačen iz „Grand“ produkcije. Sam pevač je priznao da je prekinuo saradnju sa Sašom Popovićem.


On je i sam priznao da se nije pridržavao ugovora.

Pročitajte: Nakon konflikta usledio kraj braka- Poznato zbog čega se razvela Seka Aleksić

– Imao sam nastup koji nisam prijavio Saši i Žiki Jakšiću, a oni su saznali. Ugovor koji „Zvezda Granda“ potpiše sa ovom kućom striktni su i bespogovorni, a ja se u ovom slučaju nisam pridržavao tih odredbi – priznao je Renato tada i dodao:

– Rekao sam mu da moram da radim kako bih prehranio svoju četvoročlanu porodicu i da mi taj ugovor koji imam sa „Grandom“ samo otežava posao. Znam šta je šou-biznis i na čemu on i Žika insistiraju, ali ja sam narodski pevač i jedino što u životu znam da radim jeste da pevam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Renato Henc (@hencrenato)

„Snalažljiv si ti, ne bojim se ja za tebe“, rekao mi je Saša, a i sam znam da sam iskusan pevač. Ali, ko zna, možda me nekad u budućnosti ponovo vidite u „Grandu“. Do tada ću pevati svakom ko me bude pozvao! – izjavio je Henc za jedan dnevni list 2010. godine.

Saša Popović izbacio pevača iz Granda

– Jednostavno nisam sebe više video tamo i morao sam da izađem. To je bio veliki pritisak, direktor produkcije je imao 20 posto uvida u ono što on radi, a 20 u ono šta mi radimo.

Pročitajte: Izgleda bolje nego ikada- Saša Popović napravio ogromnu promenu, žene lude za njim

– Nije imao uvid kako mi prolazimo na terenu, da li se novac zaista donosi u produkciju itd. Svašta se tamo izdešavalo što meni nije prijalo, nastavili smo svako svojim putem i eto – ispričao je Henc.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije