Suzana Jovanović priznala sve o razvodu: Više ništa nije isto… FOTO

10.04.2023

15:04

By

Saša Popović i Suzana Jovanović

Odnos Suzane i Saše je godinama u žiži javnosti

Pevačica Suzana Jovanović i Saša Popović već godinama su u skladnom braku, a kao krunu ljubavi imaju ćerku Aleksandru.

Odnos Suzane i Saše je pun uzajamne podrške

Ipak, nije uvek bilo lako. Kako je pevačica nedavno otkrila za medije, prvi brak u koji je ušla veoma mlada mnogo ju je koštao. Osuda okoline, pogledi puni prezira… Na sreću, iz te priče uspela je da izađe kao pobednik i sinu Danijelu obezbedi lepo detinjstvo.

Pročitajte: Suzani narušeno zdravlje- Saša Popović u panici, čini sve da joj pomogne

Odnos Suzane i Saše

 

− Najlepše iz tog perioda je moj sin Danijel na koga sam jako ponosna. Ponosna sam i na sebe jer sam taj težak i vrlo loš period uspela da izguram na svojim plećima. Roditelji su mi mnogo pomogli da sina odgojim i vaspitam. U mladim godinama požurila sam da se udam i ne kajem se samo zbog Danijela – ispričala je Suzana jednom prilikom za Skandal.


Posle razvoda od provog supruga Suzana se vratila kod roditelja, a onda je sudbina umešala prste i u pevačicin život dovela Sašu Popovića.

Pročitajte: Suze radosnice- Snaja Suzane Jovanović podelila prelepe vesti, čestitke samo pristižu FOTO

Odnos Suzane i Saše

Razvod je bio strašan, mala sredina, svi vas osuđuju. Prvo su me osuđivali što sam se mlada udala, a onda što sam se mlada razvela. Teško sam sve to podnosila. Sreća da su me roditelji podržali – ispričala je Suzana, a zatim se osvrnula na svog sadašnjeg supruga:

‒ Bože, hvala ti što si mi u život poslao Sašu Popovića, nikada neću zaboraviti kada mi je rekao da se smesta iz iznajmljenog stana sa Danijelom preselim u njegovu kuću. Preselili smo se kod Saleta i sina sam upisala u školu na Novom Beogradu. Od tada kreće naša bajka koja traje 23 godine.

Odnos Suzane i Saše je i dan danas sjajan, njihova ljubav  je velika kao i prvog dana, a ona je otkrila kako ju je Popović osvojio.

Pročitajte: Saša Popović hitno operisan, porodica zabrinuta- Nije bezazleno!

Odnos Suzane i Saše

− Rekao mi je da su mu se jako dopale moje oči i osmeh. Da je osetio da sam plemenita, da sam dobra osoba i dobra majka. Svaki put kada me je video ja sam bila nasmejana i raspoložena. Nikada nisam kukala na sav glas, ne radim to ni danas. O svom bolu i svojoj tuzi nikada nisam pričala javno. Zatvorim se u četiri zid, isplačem se i teram dalje ‒ zaključila je Suzana.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije