Jovana Jeremić otišla u manastir: Voditeljka napustila biznismena, uhvaćena sa drugim muškarcem

01.04.2024

11:04

By

Uzor Jovane Jeremić

Bojan Vuković

Jovana Jeremić Foto: B.V.

Jovana Jeremić otišla u manastir sa ćerkom Leom, biznismen Dragan nije sa njima

Voditeljka Jovana Jeremić već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem koji ima lanac pekara u Beogradu i okolini. Oni ne kriju koliko se vole, pa voditeljka često na mreže postavlja fotografije sa novim partnerom. Međutim, sada se desilo nešto neočekivano. Naime, sudeći po novim objavama, jasno je da je Jovana Jeremić otišla u manastir, ali i da Dragan nije sa njom.

Jovana Jeremić otišla u manastir, voditeljka uhvaćena sa drugim muškarcem, biznismena ostavila u Beogradu

Naime, Jovana je objavila fotografiju koja je nastala ispred manastira Tumane, a sa njom su ćerkica Lea i njen najbliži saradnik sa kojim uređuje Jutarnji program na TV Pink.

Jovana Jeremić otišla u manastir

Jovana u manastiru TumaneInstagram

Kako se jasno vidi na fotografiji, Jovana je uživala u društvu ćerkice i svog kolege za kojeg kaže da je njena desna ruka, prijatelj i velika podrška. Oni su, kako je voditeljka ranije objasnila, počeli da sarađuju na samom početku njene karijere kada je radila na TV Happy, pa je jasno da su i privatno prijatelji i zato i ne čudi što je Jovana Jeremić otišla u manastir upravo sa njim, a poveli su i njenu jedinicu Leu.

Pročitajte i – Svi bruje o svađi Anastasije Ražnatović i Gudeljeve sestre Vanje – Ovo je prava istina o njihovom sukobu

– Čovek koji je istrpeo sve moje stresove… Sve – napisala je Jovana i tagovala kolegu koji takođe često objavljuje zajedničke fotografije sa Jovanom i njenom ćerkicom.
Jovana Jeremić otišla u manastir

Jovana JeremićATA IMAGES

Ovog puta, dakle, voditeljkin lav, kako ona sama zove svog dragog, nije bio sa njom na izletu, pa pretpostavljamo da je imao obaveze oko svog biznisa budući da je Dragan jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji. Podsetimo, pre desetak dana zapalio se pogon u jednoj od Draganovih pekara, ali je sve rešeno brzom intervencijom vatrogasaca.


Jovana Jeremić otišla u manastir

S tim u vezi jasno je da je Jovana Jeremić otišla u manastir sa detetom i kolegom, a da je Dragana ostavila u Beogradu da završi sve što je neophodno oko posla.

Pročitajte i – Odjednom promenila priču – Jovana Jeremić ne planira u skorije vreme da rađa, a evo šta kaže o udaji

Njih dvoje, inače, za sada ne planiraju venčanje, ali ne kriju koliko se vole i uživaju u vezi. Takođe, Jovana je nedavno priznala da za sada nema nameru da rađa drugo dete. Dragan inače ima sina, ali i unuke, dok Jovana iz prvog braka sa Vojislavom Miloševićem ima ćerkicu Leu.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM/BOJAN VUKOVIĆ

Još iz kategorije