Odjednom promenila priču: Jovana Jeremić ne planira u skorije vreme da rađa, a evo šta kaže o udaji

28.03.2024

19:03

By

Jovana Jeremić o udaji

prinstcreen TV Pink

Jovana Jeremić

Jovana Jeremić o udaji i deci progovorila

Voditeljka Jovana Jeremić u vezi je sa 14 godina starijim Draganom Stankovićem od kog se ne odvaja, ali je sada iznenadila najnovijom izjavom o udaji. Ona je ovoga puta pomenula i prošrenje porodice koje po svemu sudeći ne planira u skorije vreme iako je nedavno pričala da se to može očekivati.

Jovana Jeremić o udaji i odnosu sa Draganom sa kojim je u vezi

Jovana Jeremić je nedavno istakla da priželjkuje da se trudnoća desi 2025. ili 2026. godine, međutim sada je po svemu sudeći promenila planove.

– Dragan i ja zajedno prevazilazimo sve poteškoće. Mi smo bukvalno lice i naličje istog novčića, isti smo. I onda stvarno kada nađeš tu idealnu polovinu, ja sam toliko zahvalna gospodu Bogu na svim stvarima što mi je dao, toliko me je blagosiljao, toliko mi je dao darova u životu – istakla je Jovana i dodala:

Jovana Jeremić o udaji

Jovana Jeremić i Draganinstagram

– Ogromnu karijeru, dete koje je prepametno, preslatko. Dva muža, pošto je meni Dragan faktički vanbračni partner, znači dva muža, dve svekrve. Kada sa 33 godine doživiš da si se ostvario na svim poljima, to je blagoslov.

Pročitajte i: Jana Todorović prošla kroz pakao: Tukao je ćerku, a ja sam morala da pevam pored

Jovana je navela da još uvek ne razmišlja o udaji.


– Ne opterećujem se udajom. Jednom sam bila udata pred zakonom, u crkvi se nisam udavala i pred Bogom nikom nisam rekla da. Umesto toga da budem papirološki udata, biram da budem srećna žena – Istakla je Jovana za Alo i dodala:

– Važno mi je da Dragan i ja uživamo, te ne planiram da rađam decu sledećih deset godina. Razmišljam o nekim novim projektima koje planiram u septembru, biće tu noviteta, novih rubrika, ali otom potom.

Pročitajte i: Poklon od 20.000 evra, a nije od Dragana: Jovana Jeremić dobila skupocenu stvar i odmah se pohvalila

– Svaka pametna žena treba da ulaže u nekretnine, i planiram da nastavim tim tempom dok god imam priliku. Već imam jednu nekretninu u Crnoj Gori, tačnije moji roditelji, tako da ću i ove godine odlaziti u Crnu Goru više puta.

Još iz kategorije