Poklon od 20.000 evra, a nije od Dragana: Jovana Jeremić dobila skupocenu stvar i odmah se pohvalila

22.03.2024

11:03

By

Jovana Jeremić dobila roleks

Jovana Jeremić dobila roleks

Voditeljka Jovana Jeremić ne prestaje da iznenađuje, baš kao i nju njen partner Dragan, međutim, ovoga puta nije on u pitanju. Naime Jovana Jermić dobila je roleks sat vredan 20.000 evra i pohvalila se poklonom.

Jovana Jeremić dobila roleks vredan 20.000 evra

Jovana Jeremić je odmh putem instagrama sa svojim pratiocima podelila ovu vest i pohvalila se.

Pročitajte i: Seka Aleksić u šoku, ne može da veruje da je sve prekinuo: On se odmah oglasio i sve objasnio

– Sve je ostvareno iz prethodnog plana: Stan u centru Beograda, najnoviji autmobil i Rolex. Moja bebica je stigla i to od moje najbolje prijateljice Aleksandre. Ona mi nije ni rekla šta je uradila do juče, kad je stigao. Naše prijateljstvo nema cenu i ja bih za svog prijatelja sve učinila – navela je Jovana i dodala:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

– Rekla mi je večeras da poštovanje osnova svega i da me obožava jer sam čovek kad retko ko bi bio. Moji prijatelji su moje najveće bogatstvo. Ja imam samo prave prijatelje i negujem ih, čuvam i volim. Svako treba da ima ženu svgo života, kao i muškarca koji jeste njen život – napisala je voditeljka u svojoj objavi na društvenoj mreži instagram i dodala:


Pročitajte i: Jovana Jeremić vrača muškarcima: Voditeljka otkrila šta radi, sve se saznalo

– Mene su u 2023. pronašli svi i zahvalna sam Bogu na svim darovima. Jake, moćne, zadovoljne i zadovoljene, ostvarene i ispunjene žene su stub kuće, društva i države.

Iako su svi očekivali da je ovaj poklon stigao od njenog partnera to se nije dogodilo te je voditeljka sve iznenadila.

Inače, poznato je da Dragan Jovanu obasipa vrednim poklonima kao i da uživaju u ljubavi, o čemu je javno govorila a predstavila je i njegov dvorac u Grockoj u kom i ona sada uživa te je jasno da ovo nije samo ljubav na prvi pogled već veza koja ima budućnost i koja će po svemu sudeći da traje.

Još iz kategorije