Jovana Jeremić vrača muškarcima: Voditeljka otkrila šta radi, sve se saznalo

11.03.2024

20:15

By

Jovana Jeremić dobila roleks

Jovana Jeremić o muškarcima i pričama da im vrača

Voditeljka Jovana Jeremić jedan period je bila u ilegali jer kako je i sama najavila želela je malo da se odmori a imala je i neke svoj eprivatne planove kojima je morala da se posveti. Voditeljka je glavna tema u medijima već duže vreme a sada je progovorila Jovana Jeremić o muškarcima i pričama da im vrača.

Jovana Jeremić o muškarcima, dotakla se priče da im vrača pa otkrila pravu istinu

Kao što je poznato Jovana jeremić je u ljubavi sa biznismenom Draganom od kog se ne odvaja. Ona je sada otvoreno ispričala o njihvoj ljubavi, kao i o njegovom odnosu sa njenom ćerkom.

Jovana od početka veze tačnije od trenutka kada je javnost saznala za njihovu vezu ne krije da uživa u ljubavi sa ovim biznismenom, kao ni to da je on obasipa skupocenim poklonima.

Pročitajte i: Samo skupo, najskuplje: Jovana Jeremić šokirala objavom, a ovo je zabranjeno dati joj za praznike

Međutim, kako sama Jovana kaže pronele su se priče gradom da ona vrača muškarcima.

– Čula sam priče po gradu da vračam muškarcima, svašta sam čula, ali ne vračam, za sve ove zlobne žene koje me mrze što me vole muškarci, odgovor je da samo umem da volim.

Jovana Jeremić o muškarcima


Jovana je progovorila i inače o partnerima ali i o materijalnom stanju muškarca sa kojim bi eventualno mogla da bude u vezi te je istakla da joj je bitno kakvo je materijalno stanje ali ne i presudno.

– Ne bih bila sa šeikom ako je loš čovek. Ne bih mogla da vodim ljubav sa čovekom koji ima lošu dušu i koji je pokvaren, zato što postoje dve energije na svetu, se*usalna energija i energija para. Kada vi spavate i vodite ljubav sa muškarcem koji ima lošu dušu i vi to postajete. To je stvar enegije koja prelazi na vas – istakla je Jovana za „Blic“ i dodala:

Pročitajte i: Anastasija više nije mogla da ćuti: Obratila se javno svekru, kakav otac takav sin

– Nikada nisam želela sebe da prljam lošim muškarcima i zato sam ih damski zaobilazila. Dragan ima dušu kao Amerika i time me je osvojio, kao i to što je njegov stepen duhovnosti pojednako visok kao i stepen njegovog materijalnog bogatstva koje poseduje.

Još iz kategorije