Samo skupo, najskuplje: Jovana Jeremić šokirala objavom, a ovo je zabranjeno dati joj za praznike

06.03.2024

09:03

By

Jovana Jeremić voli samo skupe poklone

Bojan Vuković

Jovana Jeremić

Jovana Jeremić voli samo skupe poklone

Vodteljka jutarnjeg programa televizije Pink Jovana Jeremić voli samo skupe poklone, a to je objavila na storiju na društvenoj mreži Instagram. Naime, Jovana Jeremić je otkila da nikako ne prihvata neke stvari i da je to kod nje zabranjeno zauvek.

Jovana Jeremić voli samo skupe poklone i nikako ne prihvata cveće

Kako se bliži 8. mart Dan žena, Jovana se jasno i glasno izjasnila povodom poklona koji će joj stići. Ona je istakla da nikako ne voli cveće.

– Što se mene tiče, za 8. mart mi ni slučajno ne kupujte cveće. S obzirom da uvek znam šta hoću i da sam praktična i direktna žena, odmah da znate da ne bi bilo grešaka. Ne volim cveće i donošenje cveća je bilo zabranjeno na mom rođendanu i biće doživotno – napisala je Jovana Jeremić putem Instagram profila.

Jovana Jeremić voli samo skupe poklone

Jovana Jeremićinstagram

Kao što se pisalo, Jovana je nedavno od svog dragog dobila skupocenu ogrlicu pa je moguće da je aludirala i na tako neki poklon koji bi Dragan mogao da joj da za praznik koji predstoji. Za Novu godinu je dobila i torbu „Dolce&Gabbana“, čija je cena 2.500 evra.

– Da, Dragan je meni poklonio torbu, a on je od mene… Pa to će večeras – rekla je u novogodišnjoj noći.


Podsetimo, Jovana i Dragan su u vezi već nekoliko meseci, a voditeljka neretko ističe koliko uživa u ljubavi sa biznismenom koji ima svoju pekarsku industirju. Ona je čak nedavno pokazala i kako uživa kod njega u kući u Grockoj gde provodi veći deo nedelje.

Pročitajte i: Roditeljima je zbog nje zamerila jednu stvar: Ovo je sestra Jovane Jeremić koju nikada ne viđamo u javnosti

Nedavno je takođe istakla i da bi volela da dobije dete te nije isključeno da će se to dogoditi upravo sa Draganom iako je precizirala i kada bi to želela da se desi.

Još iz kategorije