Anastasija više nije mogla da ćuti: Obratila se javno svekru, kakav otac takav sin

09.03.2024

19:03

By

Svekar Anastasije Ražnatović

Svekar Anastasije Ražnatović sjajno izgleda

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović trenutno uživa sa svojim suprugom Nemanjom Gudeljem u Španiji. Njih dvoje se ne razvdajaju, a ona s vremena na vreme objavi na društvene mreže trenutke iz porodičnog doma.

Svekar Anastasije Ražnatović je legendarni fudbaler

Naime, Anastasija je sada na svom Instagramu podelila fotografiju svog muža i svekra, Nebojše Gudelja, proslavljenog fudbalera i trenera. Naime, ona ih je uslikala kako sede i gledaju u svoje telefone, a uz to je kratko napisala:

Svekar Anastasije Ražnatović

– Kakav otac, takav sin.

Pročitajte: Zar da joj se desi na dan žena- Snežana Đurišić javno prevarena, odlučila da prizna sve

Inače, Nebojša Gudelj se na početku veze njegovog sina i ćerke Svetlane Cece Ražnatović oglasio za medije i tada je istakao da nije istina da su prošle godine planirali svadbu.

– Neka puste familiju i decu da žive normalno i napreduju u svom životu. Neće nama niko odlučivati o našim principima života, datumima, mestima i drugim detaljima i prvi koji budu znali i saznali za to su naravno roditelji, zatim familija i prijatelji. Nema svadbe ove godine i da će biti u Beogradu, jer o tome nismo pričali


Svekar Anastasije Ražnatović.

– U našoj familiji vlada hijerarhija koja se poštuje i respektuje i mi kao porodica komuniciramo svaki dan.

Pročitajte: Anastasija fotografijom sve otkrila- Šokantno kako izgleda Nemanja Gudelj posle operacije

– I kad se ne čujemo, razumemo se odlično i imamo svoj identitet i kulturu koju smo stvorili kroz svoj put i život u našem procesu i viziji života“, pričao je sportista.

Još iz kategorije