Anastasija fotografijom sve otkrila: Šokantno kako izgleda Nemanja Gudelj posle operacije

23.01.2024

14:01

By

Nemanja Gudelj posle operacije

instagram

Nemanja Gudelj posle operacije izgleda odlično

Fudbaler Nemanja Gudelj pre dve nedelje je imao operaciju zbog koje će dva-tri meseca morati da odsustvuje sa terena. Iako nijedna operacija nije bezazlena, ova je očigledno dobro prošla jer Nemanja Gudelj posle operacije izgleda odlično.

Nemanja Gudelj posle operacije se dobro oporavlja, Anastasija fotkom sve pokazala

Supruga Nemanje Gudelja, Anastasija Ražnatović objavila je fotografiju supruga i njom jasno pokazala kako Nemanja Gudelj posle operacije izgleda.

Kako je Anastasija pokazala, Nemanja se odlično oporavlja a njih dvoje su sinoć bili čak i na večeri u jednom restoranu.

Nemanja Gudelj posle operacije

– Večera sa mužićem – napisala je Anastasija uz fotografiju koju je postavila.

Pdsetimo, srpski reprezentativac Nemanja Gudelj pokidao je meniskus kolena zbog čega mora da odsustvuje sa terena, ali ne sumnjamo da će mu pauza prijati i da će je on i Anastasija dobro iskoristiti.


PROČITAJTE I: Anastasija slomljena nakon Gudeljeve operacije: Objavila fotografiju koja je dokaz svega

Kao što je poznato Anastasija je ubrzo posle Nemanjine operacije došla u Beograd kako bi porodica održala pomen Željku Ražnatvoiću Arkanu.

Ona se dok je bila u Beogradu pojavila i na premijeri filma „Nedelja“ kada je zablistala.

Nemanja Gudelj posle operacije

Inače, Nemanja i Anastasija žive u Sevilji gde fudbaler inače igra za tamošnji klub, a kad god im prilike dozvoljavaju oni dolaze u sprsku prestonicu. Doduše Anastasija je ta koja je češće ovde upravo zbgo mnogih obaveza ali i porodice koja u Beogradu živi.

Nemanja i Anastasija su prošle godine izgovorili sudbonosno da pred malim brojem ljudi, dok bi proslava njihovog venčanja trebalo da bude organizovana naknadno.

Par je u jednom trenutku podelio i srećne vesti, ali nažalost došlo je do prekida trudnoće kada se Anastasija potpuno povukla iz medija i sa društvenih mreža jer joj je u tom teškom trenuku bio samo potreban mir koji ima sa svojim suprugom koji joj je najveća podrška aš kao i ona njemu.

Još iz kategorije