Jana Todorović prošla kroz pakao: Tukao je ćerku, a ja sam morala da pevam pored

28.03.2024

12:03

By

Nastup Jane Todorović

Nastup Jane Todorović izazvao lavinu komentara

Brojni pevači prošli su kroz teške situacije na nastupima, a pevačica Jana Todorović je pričala o jednom događaju kroz koji je prošla sa pokojnim kolegom Šabanom Šaulićem.

Nastup Jane Todorović izazvao lavinu komentara u medijima

– Gazda tog veselja se toliko napio da je tražio da mu samo Šaban i ja stojimo pored stola i da mu pevamo i to jednu pesmu „Milicu Stojan voleo“ – započela je priču pevačica, pa nastavila:

– Dok mu je Šaban pevao to, on je na naše oči počeo tako da tuče svoju ćerku od nekih 17, 18 godina. Na kraju je tu došla i policija da interveniše, a najstrašnije je bilo kada je u jednom trenutku, od siline udarca, suza od te devojke završila Šabanu na licu. Kasnije mi je rekao da se osećao kao da je to Ilidina ili Sanelina suza – ispričala je Jana.

Nastup Jane Todorović

Podsećanja radi, Jana je nedavno prošla kroz težak period. Njen sestrić preminuo je pre dve godine, a pevačica je nekoliko puta isticala da mu ona nije bila tetka već druga majka.

– Oporavljam se još od najveće tragedije u mom životu. Nije mi umro sestrić, nego moje dete. To je jedan mlad život, ostavio je iza sebe ćerku od pet godina. On nije samo dete moje sestre, već je i moje dete bio – ispričala je jednom prilikom.


Nastup Jane Todorović

– Moj sestrić je nažalost preminuo, sad će dve godine, bio je zdrav, prav dečko. Nikada kafu nije pio, ne znam da li je jednom godišnje uzeo pivo da popije, da ne pričam nešto dugo.

– Mnogo mi je žao što više ne smem da slušam muziku koju sam volela da slušam, tada bih još više pala. Pokušavam sebi da objasnim da su to sudbine i da je to život, dešavaju se takve tragedije i drugim ljudima, ali sam se pitala zašto baš nama to desilo – rekla je pevačica.

Još iz kategorije