Voditelj otkrio tajnu Šabana Šaulića: Voleo je ludo ovu koleginicu

24.02.2024

21:02

By

Tajna Šabana Šaulića

Tajna Šabana Šaulića se saznala

Voditelj Zoran Pejić Peja stvorio je mnoga prijateljstva na estradi, a pričao je i o Šabanu Šauliću.

Naime, kako je on rekao Šaban je maltene bio lud za njom zbog njenog moćnog glasa, a upoznat je sa detaljima jer su noći provodili zajedno.

Tajna Šabana Šaulića se saznala, o svemu pričao Zoran Pejić Peja

– Prvo da kažem da je Vida bila velika pevačica i kraljica, svi su uživali u njenom glasu. Pokojni Šaban je Vidu strahovito poštovao i cenio, govorio je da ono što Vida može da otpeva, to ne može niko. Nju su svi zvali „Mama Vida“. Istina je da je Šaban govorio da kada Vida peva, muzički instrument može da se štimuje prema njenom glasu. Ludo je voleo – počeo je on i dodao:

Tajna Šabana Šaulića

– Kada je Vida imala pauzu od tih šest, sedam godina, otvorila je kafanu u kući gde je živela i Šaban i ja smo se dogovorili jedno veče da odemo da je obiđemo.

Pročitajte: Jelena Radanović trudna? Na dan svadbenog veselja Sloba i njegova žena progovorili o prinovi

– Moram da priznam da smo nas dvojica te noći popili toliko vina, da je njen tadašnji muž išao tri, četiri ili čak pet puta do pumpe da dokupi još vina. Ona i Šaban su tada pevali cele noći – ispričao je Peja za Grand, pa dodao:


Tajna Šabana Šaulića

– Moram da ispričam i da je mama Vida malo slabije čula, a Šaban je voleo da peva falset, to je jedna vrsta tihog pevanja, a to može da peva samo neko ko je vanserijski pevač kao što je bio on.

Pročitajte: Goca Šaulić ne može više da izdrži pritisak- Čovek koji je kriv za Šabanovu smrt se opet izvukao

– Pošto je Vida slabije čula, a Šaban tiho pevao, ona njemu kaže „Šabane, pa ubio te leb, pevaj malo jače, ne čujem te ništa“– prisetio se Peja i podelio anegdotu koju nikad neće zaboraviti.

Još iz kategorije