Velika tragedija u domu Jane Todorović: On će biti u našim srcima za ceo život FOTO

19.05.2023

22:05

By

Sestrić Jane Todorović

Sestrić Jane Todorović je bio njena velika ljubav

Pevačica Jana Todorović je uvek vesela i pozitivna, a ono što joj je skinulo osmeh sa lica jeste teška porodična tragedija koju je doživela.

Sestrić Jane Todorović je tragično preminuo

Naime,  iznenada je preminuo njen sestrić Bane, što je teška srca tada objavila na društvenim mrežama. Ona je nakon nekog vremena smogla snage da progovori o ovom gubitku koji joj je, kako ističe, promenio život.

Pročitajte: Nema čak ni ličnog šofera- Iznenadićete se kad vidite šta vozi Jana Todorović (foto)

Sestrić Jane Todorović

 

To je bio najteži trenutak u mom životu. Ja moram dalje... Tragična vest me je zatekla u Americi, prekinula sam turneju. On će biti u našim srcima za ceo život – rekla je ona i dodala:


– Pitali su me prijatelji kako izdržavam da pevam. Ja sam rekla jedan blok pevam, jedan blok plačem. I moja sestra je rekla da je on najviše voleo kad ja pevam.

Pevačica je u svojoj prvoj ispovesti za 24 sedam iznela detalje jezive tragedije.

Pročitajte: Suze same teku- Jana Todorović slomljena zbog porodične tragedije, ništa više neće biti isto (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Todorovic (@janavip2011)

– Bane je odrastao na Kosovu s nama. Moja ćerka je doživela veliki stres, još uvek je vraćamo u normalu, o sestri i da ne govorim. Mene je ta tragedija zatekla u Americi na nastupima. Odmah sam krenula za Beograd, ali mi je trebalo dva i po dana da se vratim u Srbiju, a onda su me vraćali u život. Zvali su Hitnu pomoć, jedva sam podnela tu vest – ispričala je Jana i dodala:

Pročitajte: Geni su čudo- Ćerka Jane Todorović nestvarno je lepa, a ovaj talenat je nasledila od majke VIDEO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Todorovic (@janavip2011)

– On je dobio koronu, a bio je malo gojazan. Otišao je kod lekara, dobio je antibiotik, ali mu se stanje nije popravljalo. Doktorka mu je ponudila da ostane u bolnici i pošto se nije osećao dobro, pristao je. Stanje mu se odjednom pogoršalo i te subote je izgubio život. Bio je svega jedan dan na respiratoru. Mislim da mu srce nije bilo dobro, a nije bio ni vakcinisan – ispričala je Todorovićeva

SLIKE: Ata images, Instagram

Još iz kategorije