Jedino ova žena zna prave detalje o razvodu: Sestra Meline Džinović krije pravu istinu

03.04.2024

12:04

By

Prijateljica Meline Džinović

Ata images

Melina Džinović

Sestra Meline Džinović nije javna ličnost, ali se i ona bogato udala

Melina i Haris Džinović razvode se posle 24 godine braka za koji su svi verovali da je harmoničan i skladan. Međutim, sada su na videlo počele da isplivavaju pikanterije takvih razmera da se svi na estradi čude. Ipak, jedina koja zna apsolutno sve detalje svakako je sestra Meline Džinović.

Sestra Meline Džinović živi sa suprugom i ćerkicom u Istanbulu

Naime, sestra Meline Džinović, Emina, nikada se javno ne eksponira. Ona je za sve obe godine samo jednom viđena sa sestrom na Harisovom koncertu u Beogradu 2019. godine. Njih dve su tada sedele u prvom redu jedna pored druge i mnogi su konstatovali da liče iako je Emina brineta, a Melina plavuša.

Sestra Meline Džinović

Melina DžinovićBojan Vuković

Kako su mediji tada preneli, sestra Meline Džinović je udata u Turskoj za jednog od najuspešnijih preduzetnika u Istanbulu i sa njim ima ćerkicu, a Melini je svakako najveća podrška. Posebno sada kada je u centru afere oko razvoda, a u medijima svako malo izlazi prljav veš koji je očito želela da sakrije, a da ne pominjemo najnoviji sukob koji je izazvao lavinu komentara.

Pročitajte i – Maja Marinković i Stanislav Pantera kao u filmu za odrasle: Bivša ljubav ih uhvatila na gomili

S tim u vezi, izvori bliski Harisovoj sada već bivšoj supruzi, navode da je sestra Meline Džinović jedina upućena u sve detalje koji su doveli do kraha braka kreatorke i folkera.

Pročitajte i – Udovica Marinka Rokvića ima novu ljubav: Slavica više ne krije sreću, sada je sve javno

– Logično je da Melina ima u sestru najviše poverenja, te da ona jedina zna sve njene tajne, pa tako i ove sada koje se tiču razvoda – rekao je medijima izvor blizak kreatorki i dodao da drama Harisa i Meline oko razvoda ne jenjava.


Sestra Meline Džinović

Haris i MelinaBojan Vuković

Podsetimo, pre dve noći Melina je došla u vilu na Senjaku u kojoj sada žive samo Haris i njihova deca. Ona je u luksuznu kuću koju je godinama renovirala sa suprugom, došla bez najave, pa je nastao haos. Zbog toga je pevač, po savetu svog advokata, odmah pozvao policiju, te je došlo do verbalnog okršaja među bivšim supružnicima. Melina je navodno rekla policiji da se plaši i da ne zna na šta je Haris sve spreman, ali kako nije bilo nikakvog nasilja u porodici, policija nije privodila pevača. Kako je Haris sam naveo, oduzet mu je pištolj za koji ima uredno dozvolu, ali isključivo preventivno jer „nije nikada izazvao nijedan incident“.

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: ATA IMAGES/Bojan Vuković

Još iz kategorije