Haris se oglasio nakon policijske intervencije: Melina je htela da ga uhapse, otkrio sve

02.04.2024

20:04

By

Sukob Harisa i Meline Džinović

Ata images

Sukob Harisa i Meline Džinović izazvao lavinu komentara u javnosti

Već danima je glavna tema u medijima razvod Harisa i Meline Džinović. Ona je nenajavljeno upala u njegovu vilu, zbog čega je pevač pozvao policiju.

Haris je sada, konačno otkrio šta se zapravo dogodilo prethodne noći na Senjaku tvrdeći da je Melina želela da ga isprovocira kako bi nasrnuo na nju.

Sukob Harisa i Meline Džinović izazvao lavinu komentara u javnosti, on se oglasio

-Ja sam pozvan u svojstvu građanina, nisam ni priveden, ni optužen, ni bilo šta drugo. Kao ni druga strana. Došao sam i zatekao sam Melinu tu (u kući, prim.aut.) i zamolio sam je najpristojnije da ode jer nema pravo boravka tu, s obzirom na to da živi u drugom delu grada, što ona nije htela. Onda sam konsultovao advokata i advokat je rekao „Pozovi policiju.“ Ja sam pozvao policiju koja je došla.

Svađa Meline i Harisa Džinovića

Melina DžinovićBojan Vuković

– Razgovor sa mnom, razgovor s njom, razgovor sa decom… Zamolili su da odemo do policijske stanice u svojstvu građana, ne privedeni, što je vrlo važno, da damo izjavu. Otišli smo i dali smo izjave i to je cela priča – rekao nam je Haris na početku razgovora u njegovom domu- rekao je pevač za Telegraf.rs.

Pročitajte: Javnost u neverici, Suzana Jovanović iznela detalje o razvodu- Rekao mi je da se preselim

Na pitanje novinara ima li Melina pravo da dolazi u kuću u kojoj je živela, a u kojoj je sada Haris sa decom, pevač je odgovorio:


Haris i Melina su se razveli

Antonio Ahel/ATAImages.

–Ne, nema pravo da dolazi ovde. Ona je napustila ovo, otišla je odavde i živi u drugom delu grada, u drugoj stambenoj jedinici. Ima pravo da dođe po garderobu i po svoje stvari, ali nema pravo ovde da boravi. Tu je tačka.

Pročitajte: Haris Džinović o životu sa Melinom- Mnogo sam uložio, odnela je sav nakit

Nakon nekoliko sati provedenih u policijskoj stanici, Džinov tvrdi da je potpuno siguran da je razlog Melininog upada u kuću na Senjaku čista provokacija, a sve sa namerom da on nasrne fizički na nju.

Haris o odnosu sa Melinom

–Mislim da je cilj bio čista provokacija, nameštena varijanta, ne bih li ja posegao za nekakvim nasiljem, pa da me onda zatvore, da dođe policija da me uhapsi radi nasilja u kući… Naravno, to se nije desilo, jer nisam toliko naivan pa znam šta smem, šta ne smem – istakao je Haris za pomenuti medij.

Još iz kategorije