Policija u vili porodice Džinović na Senjaku: Harisu oduzet pištolj, Melina van sebe zbog preljuba

02.04.2024

09:04

By

Harisova deca

B.V.

Melina i Haris Džinović

Razvod Meline i Harisa Džinovića danima je glavna tema na estradi

Razvod Meline i Harisa Džinovića i dalje je u fokusu javnosti. Naime, popularni pevač Haris Džinović razveo se nakon 22 godine od supruge Meline. Oni su se razveli po kratkom postupku, a što se tiče imovine stečene u braku, to ih tek čeka i očito i te kako brine suprugu popularnog pevača budući da je, kako mediji prenose, sinoć upala u porodičnu vilu na Senjaku bez najave i napravila opšti haos, pa je čak reagovala i policija.

Razvod Meline i Harisa Džinovića dobija novi epilog na sudu

Kako su mediji preneli, a pevač potvrdio, Melina je bez prethodne najave sinoć upala u kuću gde sada Haris sam živi sa decom. Ona je, kako je dodao, imao nameru da ga isprovocira jer je izneo u medije detalje o njenim navodnim preljubama, ali joj to, po njegovim tvrdnjama, nije pošlo za rukom, pa je razvod Meline i Harisa Džinovića sada dobio novi, još jedan neočekivani, epilog.

Razvod Harisa i Meline Džinović

Melina i HarisB.V.

– Ona je izgubila državinu jer je napustila porodicu i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Ja nemam putera na glavi, ona je ta koja ga ima i zna se šta i s kim radi. Večeras je došla u kuću, skuvala kafu i sela i očigledno nije imala nameru da izađe. Bila je drčna i počela da me provocira, na šta sam joj rekao da mora da napusti kuću, da može da uzme stvari i izađe napolje, ali nije htela. Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla ‘svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi’ na šta sam joj ja rekao ‘ako sud kaže da je tvoja’ – kaže Haris i dodaje:

Pročitajte i – Prevare su trajale godinama – Haris Džinović nije štedeo Melinu – Progovorio otvoreno o svemu, a onda pomenuo i sina

– Bilo je očigledno da hoće da me isprovocira da uradim nešto, što joj nije pošlo za rukom. Ponovio sam joj da je izgubila je državinu napuštanjem porodice i selidbom na drugu lokaciju, i ponovo sam zahtevao da izađe, a pošto nije htela, pozvao sam advokata, koji me je posavetovao da pozovem policiju, što sam i uradio – dodao je Haris.

Razvod Meline i Harisa Džinovića

Haris DžinovićDragan Gajić


Nakon što je policija došla pevač je, kako sam ističe, preventivno predao pištolj za koji ima urednu dozvolu, te naglasio da nije bilo dodatnih incidenata. Shodno tome, razvod Meline i Harisa Džinovića tek će biti goruća tema jer je sada bivša gospođa Džinović rešila da istera svoje na čistac.

Pročitajte i – Haris Džinović o životu sa Melinom – Mnogo sam uložio, odnela je sav nakit

– Moje ponašanje prema njoj ni u jednom trenutku nije prešlo granice pristojnosti, tako da ni ona sama nije imala na šta da se požali patroli koja je stigla na lice mesta. Takođe, iako imam dozvolu za pištolj,  policiji sam ga predao preventivno, pa je oružje privremeno oduzeto i policajci su mi rekli da će biti vraćeno jer je sve bilo u redu. I oni su mi odali priznanje na smirenosti i dostojanstvenom ponašanju u ovoj siutaciju – kaže pevač za Kurir.

Podsetimo, Haris je ranije za medije naveo da ga je Melina napustila pre više od godinu dana. Nije krio da mu je bilo teško, ali i da je sve to prebrodio, te da je spreman da nastavi dalje sa svojim životom. Što se nje tiče, nema nameru više ni da joj se javi ako je negde sretne.

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: Bojan Vuković, Dragan Gajić

Još iz kategorije