Haris Džinović o životu sa Melinom: Mnogo sam uložio, odnela je sav nakit

29.03.2024

12:45

By

Sin Harisa Džinovića

B.V.

Melina i Haris

Život Harisa Džinovića i Meline ne prestaje da se komentariše

Jedan od naših najpoznatijih estradnih parova Haris i Melina Džinović su se i zvanično razveli. Naime, oni su odlučili na stave tačku na svoj brak nakon 22 godine zajedničkog života.

Život Harisa Džinovića i Meline ne prestaje da se komentariše, pevač izneo detalje

Oni su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije, a pevač je sada u svojoj ispovesti otkrio kako je izgledao njegov život sa Melinom pre nego što su odlučili da se razvedu.

Život Harisa Džinovića i Meline

Antonio Ahel/ATAImages.

Naime, Melina je često sa prijateljicama bila na putovanjima, a Haris je otkrio kada je primetio da nije sve kako treba.

– Ja sam ta putovanja podržavao do februara prošle godine, a onda sam video da je vrag odneo šalu. Ona je lepa žena, a posebno je trijumfalna, ako je neko zgrabi kao ženu Harisa Džinovića i verovatno dok kuja ne mrdne repom, drugi joj ne mogu ništa, sigurno je da ima njene krivice u tom neverstvu, ali to ona jedino zna – pričao je Haris.

Život Harisa Džinovića i Meline


– Mnogo sam uložio u nju i nije mi žao zbog toga, ali kad neko nema poštovanja i zahvalnosti onda je čoveku žao što je bio tu i bio darežljiv i spreman na sve. Sav nakit je odnela, kada se sve zajedno zbroji to je ogromna suma. Oproštaja nema nikada, to je takva perfidna izdaja i mutljavina koja meni u životu ne treba – istakao je Haris, pa otkrio kako se Melina ponašala prema njemu.

Život Harisa Džinovića i Meline

Antonio Ahel/ATAImages.

– Nije se pojavljivala kad sam ja bio prisutan. Ja sam se čudio, ne vidim nikakav razlog, ako neko neće sa njim, bar može reći, dobar dan, doviđenja, prijatno, ali ni toga nije bilo, ništa. Posle svega što sam uradio nema tona, slika se možda pojavi, ali ton je mrtav. Nikada je nisam udario, ponižavao – rekao je Haris.

SLIKE: Bojan Vuković, Ata images

Još iz kategorije