Udovica Marinka Rokvića ima novu ljubav: Slavica više ne krije sreću, sada je sve javno

03.04.2024

09:04

By

Udovica Marinka Rokvića

Ata images

Slavica i Marinko Rokvić

Udovica Marinka Rokvića našla utehu, o svemu obavestila i javnost

Pre nešto malo više od tri godine, 6. novembra 2021. godine preminuo je legendarni pevač Marinko Rokvić posle kraće, ali teške bolesti. Za sobom je ostavio tri sina, ženu, unuke i snahe, koji su i te kako teško podneli njegov odlazak, posebno supruga, udovica Marinka Rokvića.

Udovica Marinka Rokvića dugo nije mogla da prihvati činjenicu da njen voljeni suprug Marinko više nije uz nju i porodicu 

Uprkos svemu, Slavica, udovica Marinka Rokvića, svesna je da život ide dalje i da mora da se sa tugom nosi dostojanstveno, pa je smogla snage i našla utehu u sinovima i unucima, međutim, ni to nije sve. Kako se sama pohvalila, osim što je i te kako talentovana za pisanje, otkrila je pre izvesnog vremena još jedan hobi, koji pretenduje da preraste u ozbiljan biznis.

Udovica Marinka Rokvića

Kako prenose mediji, udovica Marinka Rokvića potpuno se posvetila proizvodnji prirodnih preparata, pa na svom Instagramu često deli svoja saznanja, iskustva i savete o nezi i preparatima koje sama proizvodi u kućnoj radinosti i ti je i te kako ispunjava. Drugim rečima, okupirala je sebe i u kozmetici pronašla utehu.

Pročitajte i – Sloboda Mićalović na stubu srama, komšije je nisu štedele – Ko bi rekao da je sve ovo uradila, pomenuli i alkohol

− Kombinacija kreme za lice i seruma je upravo ono što je našoj koži potrebno. Nestvaran, zateže, hidrira, neguje, briše bore… Namenjen je svim tipovima kože. Štiti lice od sunca prirodnim zaštitnim faktorom, a preplanulost će jednim delom biti zasluga ovog jedinstvenog preparata – objasnila je jednom prilikom Slavica Rokvić, udovica Marinka Rokvića, u jednoj od objava na Instagramu s namerom da svi vide sa koliko ljubavi stvara svaki preparat.

Udovica Marinka Rokvića


Slavicu u ovom hobiju kojem je pristupila sa puno ljubavi, ali i nastojanjem da uči, napreduje i usavršava se, i te kako podržavaju sinovi Marko i Nikola. Oni su presrećni jer je njihova majka konačno smogla snage da se nečemu posveti i nastavi dalje uprkos bolu za preminulim suprugom.

Pročitajte i – Veliki šef doneo odluku – Kažnjena supruga Ivana Marinkovića zbog vređanja na nacionalnoj osnovi

− Obećala sam sebi da se neću upuštati u kvantitet, već u kvalitet proizvoda koje i sama koristim i pažljivo proizvodim od prirodnih sastojaka. Za sebe uvek birajte najbolje jer to i zaslužujete – rekla je jednom prilikom udovica Marinka Rokvića koja je sebe pronašla u izradi prirodne kozmetike, pa ne čudi što se poverila prijateljima da je to njena nova ljubav koja je ponovo čini srećnom.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije