Sloboda Mićalović na stubu srama, komšije je nisu štedele: Ko bi rekao da je sve ovo uradila, pomenuli i alkohol

02.04.2024

10:04

By

Bivši momak Slobe Mićalović

ATA IMAGES

Sloboda Mićalović

Komšije Slobode Mićalović razvezale jezik o lepoj glumici

Lepa glumica Sloboda Mićalović važi za damu bez ijedne mrlje od kada se pojavila na javnoj sceni. Osim o njenoj lepoti i uspešnim ulogama, o njoj nikada nismo čuli ni jednu jedinu reč. Međutim, sada su komšije Slobode Mićalović rešile da otkriju pojedine detalje iz života ove zanosne lepotice.

Komšije Slobode Mićalović otkrile detalje iz mladosti glumice, javnost u šoku od ovih detalja 

Naime, komšije Slobode Mićalović iz njenog rodnog grada Leskovca prisetile su se lepe Bobe iz mladosti, ali i njenih roditelja i sestara. Osim što su naveli da su sve tri sestre oduvek bile čuvene po lepoti, izneli su i pojedine pikanterije o kojima javnost do sada nije ništa znala. Drugim rečima, pojedine komšije glumice Slobode Mićalović nemaju najlepše mišljenje o njoj.

Komšije Slobode Mićalović

Glumica Sloboda MićalovićATA IMAGES

– One su sve kao lutke, nisu za džabe ove dve glumice. Nismo imali probleme s njima nikada, samo što su nekako oduvek imale taj visoki stav, osim njihovog tate, on je bio fin čovek i komunikativan. Istina, voleo je da popije, ali to na nas komšije nije uticalo. Javljao se svima i nekako bio, onako, glasan, pozorište i glumu je nosio svuda sa sobom – rekla je jedna komšinica pa nastavila:

Pročitajte i – Jovana Jeremić otišla u manastir – Voditeljka napustila biznismena, uhvaćena sa drugim muškarcem

Nakon što je preminuo otac Slobode Mićalović, sestre su napustile rodni Leskovac zauvek.

– Prodale su stan i nikad se ovde nisu vratile. Sloboda je uvek furala ovaj fazon koji sada ima, negovana ali neupadljiva, a Dragana je do srednje škole bila u fazonu kao svetske zvezde tada. Nosila je stalno široko, dukserice dva broja veće – dodala je, a potom je jedan od komšija otkrio šta ga je najviše pogodilo, a što je izjavila upravo Sloboda:


Komšije Slobode Mićalović

Antonio Ahel/ATAImagesATA IMAGES

– Ja sam čuo da se ona stidi svog rodnog mesta. A video sam i da je pričala kako nema gde da dođe kad dođe ovde, pa spava po hotelima. To što spava po hotelima, nismo joj mi krivi, a ako se zaista stidi svog rodnog mesta, pa i mi se stidimo nekih njenih uloga i nikom ništa – razvezao je komšija jezik, pa dodao:

Pročitajte i – Milena Kačavenda jeca na sav glas zbog majke – Putuj mirno, mi ćemo biti dobro

– Njen otac je bio dobar čovek, one su oduvek tripovale neki visoki stav i bile kao nešto sve na nivou. Sloboda je stvarno gledala da pobegne odavde što pre i kad joj je otac umro, brzinom svetlosti su spakovale majku i odvele za Beograd. Šta njoj smeta i što se stidi svog mesta nije mi jasno, pa i veće face od nje su iz ovog grada pa se ne stide odakle su – zaključio je komšija za Kurir.

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije