Milena Kačavenda jeca na sav glas zbog majke: Putuj mirno, mi ćemo biti dobro

01.04.2024

12:04

By

Grob majke Milene Kačavende

ATA IMAGES

Milena Kačavenda u suzama zbog majke, lekari joj saopštili loše vesti

Čuvena rijaliti kuma prolazi kroz težak životni period. Naime, Milena Kačavenda je sinoć, u programu uživo, zajecala na sav glas zbog bolesti majke. Iako je mnogima čudno da je Milena Kačavenda u suzama, postoje i situacije koje nju i te kako pogađaju, a kako je i sama navela, majka joj je oduvek najveći oslonac i podrška, pa je očekivano da se sada oseća jako loše kada je svesna da su joj dani odbrojani.

Milena Kačavenda u suzama, svesna je da su njenoj majci dani odbrojani

Milena je pre nekoliko dana izašla na kratko iz rijalitija kako bi se videla sa majkom koja je u jako lošem stanju. Ona se videla i sa njom, ali i sa lekarima koji su joj otvoreno rekli da je stanje jako loše i da nisu optimisti kada je oporavak u pitanju, pa ne čudi što je Milena Kačavenda u suzama svako malo od kada se vratila u Belu kuću.

Milena Kačavenda u suzama

– Mama je završila u bolnici jer joj se zapušio sistem za dijalizu. To je lokalna intervencija, međutim, ona je tog istog dana pala, slomila je nos. Lekar mi je rekao da nisu mogli da je probude, a kada je urađen skener, ustanovili su da joj se pojavio hematom i tromb od udarca. Ja kada sam je videla, zahvalila sam joj se za sve, bila sam uz nju koliko je to bilo moguće – započela je Milena u suzama i nastavila:

Pročitajte i – Jovana Jeremić otišla u manastir – Voditeljka napustila biznismena, uhvaćena sa drugim muškarcem

– Mama mi je uvek davala savete, bila je u fazonu „glavu gore, samo gazi…“ Rekla sam joj da mi je žao što nisam bila tu kraj nje kada joj se sve to desilo… Zahvalila sam joj se… To je onaj najteži trenutak , rekla sam joj ako možeš izbori se, ako ne – putuj mirno, mi ćemo biti dobro – ispričala je Milena Kačavenda u suzama dok je davala intervju Darku Tanasijeviću na TV Pink.

Pročitajte i – Snežana Đurišić prolazi kroz jeziv period, pevačica poručila – Uznemireni smo

Milena je pre nekoliko dana ostala zatećena vešću da joj mama nije dobro. Ona je zbog toga izvedena iz rijalitija, ali kako ne može ništa da učini, ona se vratila u Belu kuću. Kako je ispričala cimerima, zamolila je sinove da budu u pripravnosti jer njenoj mami, nažalost, nema spasa.


Milena Kačavenda u suzama

Podsetimo, Milena je postala popularna nakon što je tokom „Zadruge 6“ bila podrška Ani Ćurčić. Ona je u toj meri postala zanimljiva medijima, pa je postala regularni takmičar u „Eliti“. Sa Anom Ćurčić više nije u dobrim odnosima. S tim u vezi Milena često oplete po Ani sa kojom je na sudu.

IZVOR: Starmagazin, Pink

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije