Snežana Đurišić prolazi kroz jeziv period, pevačica poručila: Uznemireni smo

28.03.2024

16:30

By

Partner Snežane Đurišić

Snežana Đurišić

Partner Snežane Đurišić meta je prevare, pojavila se vest o njegovoj smrti

Pevačica Snežana Đurišić zatečena je zbog vesti koja je počela da kruži o njenom partneru. Naime, kako su preneli mediji partner Snežane Đurišić je meta prevare jer se pojavila vest o njegovoj smrti.

Partner Snežane Đurišić kao i pevačica u potpunom šoku zbog laži

Na internetu se pojavila vest da je partner Snežane Đurišić, ginekolog Vanja Milošević, preminuo i to dok je ona nastupala zbog čega se pevačica odmah oglasila.

– Na internetu se pojavio lažni naslov sa lažnom vešću o smrti mog partnera, koju sam ja navodno čula dok sam nastupala i svako slovo tog naslova je laž – istakla je pevačica u saopštenju u kom dalje stoji:

Partner Snežane Đurišić

Snežana Đurišić

Dok pokušavam da saberem misli od besa, bez prestanka me kontaktiraju zabrinuti prijatelji i članovi Vanjine i moje porodice, vrlo uznemireni. Ne želim ni da pomislim šta bi bilo da je Vanjina majka pročitala ovaj malociozni naslov i kako bi to uticalo na njeno zdravlje.

Pročitajte i: Žika Jakšić usred emisije napao ćerku takmičarke: Ružno je na kilometar

Ovakvo ogavna delovanja na internetu zarad par klikova, da bi se zaradilo na laganju o nečijoj smrti je toliko odvratno i neoprostivo da ću prijaviti ovaj slučaj Odeljenju za visoko-tehnološki kriminal u nadi da će se, ko god stoji iza ove zle namere, biti zaustavljen i priveden pravdi.


Pročitajte i: Jezivo: Snežana Đurišić šokirana zbog vesti koja kruži o njoj – Šta je tim ljudima u glavi

Podsetimo, Snežana je nedavno bila meta prevare kada su reklamirali proizvod sa njenim likom iako ona nema nikakve veze sa tim a više pročitajte u odvojenoj vesti.

Još iz kategorije