Žika Jakšić usred emisije napao ćerku takmičarke: Ružno je na kilometar

25.03.2024

14:03

By

Potez Žike Jakšića

Katarina Drajic/ATAImages

Potez Žike Jakšića iznenadio sve u emisiji

Voditelj emisije „Nikad nije kasno“ Žika Jakšić važi za jedno od omiljenih televizijiskih lica. Ipak, on je nedavno  izazvao polemiku svojim komentarima o estetskim korekcijama, posebno naglašavajući grudi jedne od takmičarki u emisiji.

Potez Žike Jakšića iznenadio sve u emisiji, takmičarka ostala u šoku

Naime, jedna od takmičarki dovela je sa sobom svoju 19-godišnju ćerku koja je izvršila estetske zahvate na usnama. Jakšić je otkrio svoje mišljenje o tome, izazivajući kontroverze u vezi sa ženama koje se odlučuju na povećanje usana i grudi.

Pročitajte: Razvodi se Đanijev sin, snajka presekla- Slađa se oglasila i otkrila detalje

– Iskritikovao sam te. Imaš 19 godina. Šta si čačkala ta usta? Ja to kada vidim mene mozak zaboli. To što vi mislite da se ne vidi što pumpate ta usta, ne da se vidi, nego se vidi na kilometar.

Potez Žike Jakšića

– To što mislite da je lepo, ne da je ružno nego je ružno na kilometar. Ti sigurno nisi mogla da se izboriš sa njom, ne kažem ni da bih ja, ali treba da se borimo. Vidi kako si lepa devojka, prelepa si, nemoj da te vidim više, ne treba ti to! – kazao je Jakšić koji se tu nije zaustavio:

– Ja ovo pričam, doduše ja imam dva sina, ali ja se sigurno ne bih izborio s tim kao što nije ni tvoja majka. Međutim, pričam kako bismo se borili s tim. Lepa si ne treba ti. Gledam ove devojke po velikim gradovinma, sad počele i po malim. Možda ću i ja da se bocnem kad napunim 70. Viđao sam i muškarce oni se bodu, ovolike im glave.


Potez Žike Jakšića

– Ne znam gde su videli da je to lepo? Očigledno da postoje neki naučnici koji varaju te žene. U redu je malo da popravi ono (pokazao je Žika na grudi). Ovima što treba malo, da se „podgreje“, da se popravi zbog nekog samopouzdanja.

Pročitajte: Žika Jakšić ovo još nije doživeo- Takmičarka počela da se skida, njegova reakcija se prepričava

– Sad žena dođe, treba joj tri kubika. Dođe sa ubeđenjem da treba tri kubika, a onaj je prevari i kaže joj: „Ma kad već sečemo, metni pet“ – kazao je Žika u emisiji.

Podsećanja radi, Žika je bio u braku sa Dajanom Paunović sa kojom ima sina Dušana.

Još iz kategorije