Žika Jakšić ovo još nije doživeo: Takmičarka počela da se skida, njegova reakcija se prepričava

01.03.2024

11:30

By

Stav Žike Jakšića

Bojan Vuković

Emisija Nikad nije kasno izaziva lavinu komentara u javnosti

Voditelj emisije „Nikad nije kasno“ Žika Jakšić važi za jedno od omiljenih tv lica. Emisija koju trenutno vodi mu savršeno pristaje, a sada mu se dogodila jedna neobična situacija.

Emisija Nikad nije kasno izaziva lavinu komentara u javnosti, takmičarka uradila neočekivan potez

Naime, učesnica pomenutog šou programa Barbara Romanov u studiju se pojavila u majici na kojoj je imala poruku za predsednika žirija Sašu Miloševića Mareta, te je šokirala sve prisutne, a emisija Nikad nije kasno je jedna od najgledanijih na našim prostorima.

– Kad je Mare u žiriju blizu ja ne znam za krizu. Vole te žene Bara – pisalo je na njenoj majici zbog čega se muzičar postideo, pa je spustio glavu.

Pročitajte: Skandal sa Anom Nikolić ne jenjava, a sada se oglasio Rasta- Objavio snimak i sve pokazao

Inače, Saša Milošević Mare je u braku sa 14 godina mlađom pevačicom i violinistkinjom Ksenijom. Njih dvoje uživaju u skladnom braku i ne kriju da su zaljubljeni kao prvog dana.

Nakon što je takmičarka izrazila javno simpatiju prema Maretu, Žika ju je pitao zašto mu ne da majicu.

Emisija Nikad nije kasno


– Ja želim – odmah je pristala, dok je skidala komad odeće sa sebe, ispod čega je nosila dekoltiranu haljinu pripijenu uz telo.

– Boja tvog glasa je jako dobra i topla – dobacio je Valentino.

Podsećanja radi, Žika je nedavno napravio veliko slavlje povodom svog jubilarnog 60. rođendana, a umesto poklona, od zvanica je tražio koverte sa novcem kako bi prikupio donaciju za decu sa Kosmeta.

Slavlju su prisustvovali brojni poznati pevači, glumci i druge javne ličnosti, a atmosfera je bila više nego vesela uz izvrsnu muziku i bogat program.

Emisija Nikad nije kasno

Među zvanicama su se našla poznata imena sa domaće estrade poput Aca Pajovića, Frajli, Isaka Šabanovića, Snežane Đurišić, Nede Ukraden, kao i mnogih drugih.

Pročitajte: Žika Jakšić ogolio dušu- Sa Dajanom sam hteo razvod, Slavica Ćukteraš je prava ljubav

Takođe, ono što je posebno uveselilo Žiku jeste to da su sjajnu atmosferu dodatno ulepšali nastupi popularnih pevača te da su nezaboravni trenuci provedeni u društvu najvećih zvezda domaće muzičke scene.

Još iz kategorije