Novi skandal u Zvezdama Granda: Takmičarka iznela strašne optužbe na račun Saše Popovića

10.02.2024

18:02

By

Primanja Saše Popovića

Novi skandal u Zvezdama Granda

Novi skandal i optužbe drmaju muzičko takmičenje Zvezde Granda, a teške reči pale su i na račun Saše Popovića.

Novi skandal u Zvezdama Granda, isplivali detalji u javnosti

Naime, na zvaničnoj Instagram stranici pomenutog takmičenja objavili su fotografija nekadašnjeg čelnika uz pitanje šta bi pratioci pitali Popovića, a onda je usledio šok preokret.

 Šta biste pitali Sašu Popovića da ga sretnete na ulici? – glasilo je pitanje, a ubrzo je usledio i odgovor, i to od bivše učesnice ZG.

Novi skandal u Zvezdama Granda

Baš Slađa, učesnica koja je ispala u petom krugu, nikada nije krila da joj izlazak iz takmičenja veoma teško pao, a sada je to podelila i javno.

– Da mi kaže zbog čega me je u baražu izbacio iz takmičenja pored svih 6 glasova i najboljih komentara koje sam imala od prvog do poslednjeg kruga dok sam bila u takmičenju. Bilo bi lepo znati razlog, mada verovatno ga nema pa ga zato i ne znam – odbrusila je pevačica ispod objave.


Ona se ubrzo oglasila i za domaće medije, te priznala da iza svojih reči stoji i da joj je pričinjena velika nepravda.

– Nisam kompetentna bilo šta da menjam. Cenim i poštujem prostor koji su mi dali, zahvaljujući Zvezdama Granda za mene su čuli ljudi širom sveta i stekla sam mnogo publike koja me voli i prati. Ja nisam ljuta na odluku Saše Popovića jer on je u tom poslu godinama i verovatno zna šta radi, samo bih volela da znam zbog čega sam izbačena jer ja mislim da i te kako vredim i da sa mnom može ozbiljan posao da se napravi.

Novi skandal u Zvezdama Granda

– Na skoro svaku moju izvedbu su se divili i publika i cenjeni članovi žirija, nisam imala ni jedan loš komentar, čak i tako kao „debela pevačica“ bila sam prihvaćena i voljena. I u suštini to i jeste moja pobeda – rekla je Slađa za „24sedam“.

Još iz kategorije