Nju je voleo pre Dajane: Velika ljubav Žike Jaksića bila je pevačica čije ime zna ceo svet FOTO

11.04.2023

19:00

By

Stav Žike Jakšića

ATA IMAGES

Devojka Žike Jakšića bila je ova atraktivna pevačica

Pre nego što je uplovio u bračne vode sa Dajanom Paunović, Žika Jakšić bio je ludo zaljubljen u našu poznatu pevačicu. Budući da je ona u to vreme bila na početku svoje karijere vezu sa muzičkim producentom krila je od javnosti.

Devojka Žike Jakšića je bila ona

Naime, devojka Žike Jakšića bila je Slavica Ćukteraš koja se proslavila učešćem u popularnom muzičkom takmičenju „Zvezde Granda”. Njih dvoje upoznali su se 2004. godine, i uprkos razlici u godinama, među njima se ubrzo rodila velika ljubav.

Pročitajte: Nakon dijagnoze više ne govori – Bolest Slavice Ćuktaraš je uzela maha, svi se mole za njeno zdravlje FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Slavica Cukteras (@cukterasslavica)

Koliko je tadašnja devojka Žike Jakšića bila voljena svedoči fotografija iz tog vremena, a koja je tek nedavno osvanula na društvenim mrežama. Na njoj su Žika i Slavica zaljubljeni i srećni, a brojnim pratiocima nije promakla činjenica da su njih dvoje svojevremeno bili prelep par.

Pročitajte: Ovo su krili – Evo ko je muškarac koji je stao između Dajane Paunović i Žike Jakšića FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели estradnimuzickivremeplov (@estradnimuzickivremeplov)

Žika i Slavica su nekoliko godina bili u emotivnoj vezi, a nakon raskida svako je krenuo svojim putem. Jakšić se ubrzo oženio Dajanom i dobio prelepog sina, dok je Ćukteraševa uplovila u brak sa Vladom Vranovim koji se neslavno završio

‒ Nismo krili da smo bili u vezi jer je to bila ljubav, ali se završila. Slavica je meni draga i za nju me vežu lepe uspomene ‒ izjavio je nedavno autor i voditelj emisije „Nikad nije kasno“ i time potvrdio da je sa Slavicom ostao u prijateljskim odnosima.


SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije