Šok otkriće o Stanislavu Panteri: Luksuz i bogatstvo su laž, Krofak u dugovima do guše

10.04.2024

17:00

By

Maja sumnja u Panteru

Printskrin/Youtube

Stanislav

Bogatstvo Stanislava Pantere više nije tajna, isplivala prava istina

MMA borac Stanislav Krofak ušao je u „Elitu“ kao bivši, prevareni dečko Mione Jovanović. On se predstavio široj javnosti kao uspešan biznismen koji ima uspešnu građevinsku firmu u Zagrebu, međutim, sada je u javnost isplivala prava istina o tome koliko je Pantera imućan i koliko je bogatstvo Stanislava Pantere.

Bogatstvo Stanislava Pantere nije baš toliko veliko kako ga on javno predstavlja

Naime, sudeći po objavi jedne fan stranice rijaliti programa „Elita“ MMA borac koji je sada u vezi sa Majom Marinković koja je nedavno napustila Elitu, ali se brzo vratila, navodno, ne govori u potpunosti istinu. Ako je verovati dokumentima koje su oni javno postavili na svoje Instagram stranice, bogatstvo Stanislava Pantere pod velikim je znakom pitanja.

Bogatstvo Stanislava Pantere

Stanislav Krofak firmeInstagram

Sudeći po ovoj objavi pomenute Internet stranice, bogatstvo Stanislava Pantere nije ni bluzu onoga što on pokazuje u javnosti i kako se predstavlja. Navodno, njegove firme su, po ovim dokumentima, već tri godine u blokadi.

Pročitajte i – Maja Marinković unela nemire u Zagreb – Panterini fanovi spremili pakleni plan

Ako je verovati ovim navodima, Stanislav Krofak, navodno, duguje mnogo novca za porez, pa ako je to istina, nimalo ne čudi što je oberučke prihvatio da uđe u rijaliti verovatno s namerom da zaradi novac i reši se, navodnih, dugova.

Pročitajte i – Zagreb na nogama zbog Maje Marinković – Opšti haos zbog vrele akcije, oglasila se Panterina ćerka

Podsećanja radi, Krofak je već desetak dana u ljubavi sa Majom Marinković i čini se da su na sedmom nebu. Međutim, pitanje je kako će Marinkovićeva reagovati kada napolju sazna ove detalje o navodnim finansijskim problemima koje ima njen dragi. Takođe, Miona Jovanović, Panterina bivša, istakla je da zna još mnogo pikanterija o MMA borcu, ali da ih neće iznositi javno u ime vremena kada su živeli zajedno i planirali budućnost. Inače, roditelji i ćerka Stanislava Pantere nisu za njegovu vezu sa Majom, dok je njen tata Taki Marinković ostao suzdržan, ali je pitanje kako će sada on reagovati kad sazna da mu je potencijalni zet navodno u dugovima do guše.


Još iz kategorije