Lepa Brena mora da sluša svekrvu: Ovo je spisak zahteva koje ispunjava svake godine

09.04.2024

20:04

By

Prvi dečko Lepe Brene

ATA IMAGES

Lepa Brena

Svekrva Lepe Brene podučila je pevačicu na dan svadbe sa Bobom

Lepa Brena i Boba Živojinović u skladnom su braku preko tri decenije. Oni sve ove godine žive lepo i harmonično, a izgleda da je za to isključivo zaslužna svekrva Lepe Brene, odnosno majka njenog supruga Slobodana Bobe Živojinovića.

Svekrva Lepe Brene zaslužna je za pevačicin skladan brak sa Bobom

Naime, na sam dan svadbe sa Bobom Živojinovićem, svekrva Lepe Brene predala je snajki spisak najvažnijih zahteva koje svaka domaćica mora da ispuni ako misli da joj brak opstane.

Svekrva Lepe Brene

Lepa_BrenaBojan Vuković

Naime, svekrva Lepe Brene, Bobina majka, u mladosti je važila za lepu ženu, vrlo sposobnu i samostalnu ženu koja nije želela da joj se sin bavi isključivo tenisom. Fakultet je doživljavala kao nešto što je neophodno završiti i dobiti diplomu. Nakon smrti Bobinog oca sama je kroz život nastavila, samouvereno i sa osmehom, bez potrebe da joj iko pomaže. Nikada nije pokazivala slabosti i dala je sve od sebe da sina izvede na pravi put, pa je s tim u vezi, jasno da je slično savetovala i snajku Brenu koja i sama ima tajne o ishrani, kao i dijetu koja je zaludela žene.

Pročitajte i – Ceca obelodanila sve o Anastasiji i trudnoći – Svi su čekali da ona iznese pravu istinu

Svake godine se kuća obavezno kreči, svakog proleća posteljina pere, jastuci se vetre ili menjaju. Bilo je naravno i kulinarskih saveta, ali Boba je poznat kao muškarac koji voli da kuva i sprema hranu, a Brena i on godinama unazad u kući imaju pomoćne radnike koji spemaju hranu, pa Brena time ne mora da se bavi, ali ne sumnjamo da insistira da posluga obavi sve u njenom domu, a po savetima svekrve Lepe Brene.

Pročitajte i – Boba je u ovome bolji i od Brene – Više nije tajna kakav je majstor

U svakom slučaju, poznata folk pevačica instrukcije svekrve nikada nije zaboravila, a vodeći se njima, kao i savetima svoje majke, zajedno sa Bobom ona je stvorila život iz bajke na kojem joj danas gotovo svi mogu pozavideti, posebno kolege koje nisu održale bračne zajednice. Zbog svega toga ne čudi ni što Brena i te kako pazi ko će biti njena nova snajka.


IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije