Ceca obelodanila sve o Anastasiji i trudnoći: Svi su čekali da ona iznese pravu istinu

04.04.2024

10:04

By

Objava Anastasije Ražnatović

ATA IMAGES

Ceca i Anastasija Ražnatović

Trudna Anastasija Ražnatović je tema o kojoj bruje svi mediji

Vest da je trudna Anastasija Ražnatović ponovo je pre nekoliko dana osvanula u svim medijima. Međutim, mlada pevačica i ćerka naše najpopularnije folk dive Cece Ražnatović nije se tim povodom oglašavala, a ni inače Anastasija Ražnatović ne govori javno o toj temi jer je prošle godine izgubila bebu, pa je razumljivo što privatnost čuva za sebe.

Trudna Anastasija Ražnatović je nova vest koju je prva javno prokomentarisala Ceca Ražnatović

Naime, čim je u medijima pročitala vest da je trudna Anastasija Ražnatović, Ceca se oglasila i javno iznela pravu i jedinu istinu o ovim navodima.

Trudna Anastasija Ražnatović

Anastasija RažnatovićDragan Gajić

 Tračevi! Valjda bih ja kao majka prva znala da je trudna – odgovorila je sa osmehom pevačica i tako stavila tačku na insinuacije da je trudna Anastasija Ražnatović. Istina, ona je pre godinu dana bila u drugom stanju sa svojim suprugom Nemanjom Gudeljom, ali je, nažalost, izgubila bebu i od tada nije javno govorila na tu temu. Međutim, neke Anastasijine objave zaintrigirale su javnost ovim povodom, te možda i zbog toga svi bruje o trudnoći Cecine ćerke.

Pročitajte i – Maja Marinković i Stanislav Pantera kao u filmu za odrasle – Bivša ljubav ih uhvatila na gomili

Podsećanja radi, Ceca je pred Novu godinu dala veliki intervju za medije i tada je rekla da osim zdravlja i sreće za svoje najmilije, u narednoj godini želi da i Anastasija i njen suprug Nemanja dobiju dete.

Trudna Anastasija Ražnatović

Gudelj i AnastasijaInstagram


– Veljko i Bogdana će uskoro dobiti trećeg sina. Presrećna sam zbog njih, a što se mojih želja tiče, sve sam sebi ispunila. Svima želim zdravlje i sreću, i da moji Anastasija i Nemanja ove godine takođe postanu roditelji – izjavila je pevačica za Telegraf.

Pročitajte i – Jovana Jeremić otišla u manastir – Voditeljka napustila biznismena, uhvaćena sa drugim muškarcem

Inače, Anastasija i njen suprug Nemanja Gudelj proslavili su pre nekoliko dana dve godine ljubavi. Oni maltene od prvog dana veze žive zajedno u Sevilji gde on igra fudbal profesionalno. Venčali su se prošle godine tajno u jednom manastiru u Srbiji uz prisustvo porodice i kumova.

Trudna Anastasija Ražnatović

InstagramInstagram

Anastasija jedno vreme, navodno, nije bila u dobrim odnosima sa majkom i sestrom svog supruga, ali je sada i među njima sve u redu, pa je Nemanja Gudelj presrećan što se svi slažu i vole u porodici. To su, inače, i dokazali kada su svi zajedno bili na večeri povodom Dana žena.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije