Prelepe vesti stižu iz Sevilje: Anastasija ne skida osmeh, Gudeljevoj sreći nema kraja, sve javno pokazao

12.03.2024

17:03

By

Anastasija se pomirila sa Gudeljevom porodicom

Anastasija se pomirila sa Gudeljevom porodicom

Dugo se spekulisalo o tome da Anastasija Ražnatović nije u dobrim odnosima sa porodicom svog supruga Nemanje Gudelja, a to je sve potkrepljeno i dokazima kada su se one otprlatile sa instagrama kako su navodili mediji. Međutim sda je došlo do obrta situacije i Anastasija se pomirila sa Gudeljevom porodicom zbog čega je Nemanja taj koji je najsrećniji.

Anastasija se pomirila sa Gudeljevom porodicom, tačnije majkom i sestrom

Kao što je poznato Anastasija uživa u Španijij sa svojim suprugom fudbalerom Nemanjom Gudeljom, gde se preselila. Ono što sve vreme zapravo zanima je u kakvim je odnosima sa Nemanjinima, što je pre nekoliko dana i pokazala kada je objavila fotograiju na kojoj su Nemanja i njegov otac, ali ono što je sve još više zanimalo je u kakvim je odnosima sa majkom is estrom svog supruga jer se dugo polemisalo o tome da su u svađi.

Pročitajte i: Mislim da ćete već danas dobiti otkaz: Voditeljka u šoku posle reči gošće

Ipak, jedna fotografiju koju je postavio Nemanja pokazala je sve. U porodici je došlo do sklada i Anastasija se pomirila sa Gudeljevom porodicom, a svemu tome je naravno najviše doprineo sam Nemanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

Kako se može videti one su se ponovo zapratile i na drušzvenim mrežama, te fotografija nije nastala samo kao slučajan susret već je očigledno došlo do ozbiljnog i stvarnog pomirenja.

Pročitajte: Osim u pevanju, sjajna je i u kuhinji: Ovo je recept Anastasije Ražnatović za pitu sa mesom

Podsetimo, o svađi se ranije pisalo dosta, a razlog je navondo bio taj što su se mama i setsra Nemanje Gudelja mešale u njihov ljubavni odnos što Anastasija nije htela da dozvoli.


Inače, pre svađe porodica je bila u odličnim odnosima kač su svi zajedno bili i u poseti kod Ražnatovića o čemu se naširoko pričalo.

 

Još iz kategorije